Kakva romantika!

Ecija i Goran Belošević imaju poseban razlog za slavlje, a poklon koji je dobila od supruga ju je dodatno raznježio!

Ecija i Goran Belošević Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ecija i Goran Belošević pohvalili su se na društvenim mrežama izlaskom kako bi proslavili svoju drugu godišnjicu braka.

Influencerica i voditeljica Ecija Belošević ex Ivušić i njezin suprug Goran Belošević ovih su dana imali razloga za slavlje, a Ecija se svima pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, par je proslavio drugu godišnjicu braka. Povodom posebnog dana otišli su na večeru.

"Izašli iz forme što se tiče izlazaka (i slikanja). Zadnjih devet mjeseci nam bolje idu izlasci iz kreveta oko pet, šest ujutro, nego izlasci iz kuće oko 20 sati, ali preživjeli smo. Godišnjicu braka se moralo obilježiti", našalila se Ecija.

Za posebnu večer Ecija se odlučila za ružičastu haljinu koju je iskombinirala s ljubičastim kaputom, a Goran je nosio traperice, košulju i sako. Pohvalila se ona i poklonom kojega je dobila - veliki buket.

Brojni obožavatelji odmah su im se javili u komentare kako bi im čestitali godišnjicu, a javile su im se i neke poznate face.

''Kako ste mi lijepi'', napisala je Nives Celzijus.

''Čestitam'', ''Predivni'', ''Što se mora, nije teško'', ''Divni'', samo su još neki komentari koji su se našli ispod objave.

Inače, par se vjenčao 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze. Ecija i njezin suprug Goran, inače bubnjar benda Pravila igre, u prosincu prošle godine postali su i roditelji dječaka Lea.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić vratila se s ljetovanja u Zagreb, u jesenskom outfitu očarala je pratitelje: "Evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala..."

Povezana vijest Celebrity Ćorluka je s bratom, koji se skriva od medija, snimljen samo jednom, a evo kako je izgledao taj posebni trenutak!

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period, sve je rekla u dirljivoj objavi: "Život nije Instagram, ne daj se, živote moj"

Povezana vijest Celebrity Bivši natjecatelj našeg hit-showa oduševio gestom prema roditeljima: ''Borili smo se od kredita do kredita, njih dvoje ovo zaslužuju!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik šokirao javnost neočekivanim priznanjem: ''Prevario sam suprugu i dobio dijete s drugom''

Povezana vijest Celebrity Naša predivna glumica u savršenoj traper-haljini nestrpljivo iščekuje dolazak prinove: ''Još malo!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS