evo o čemu je riječ!

Ecija Ivušić na sudu je proglašena krivom, zbog objavljivanja zabranjenog sadržaja mora platiti kaznu

Ecija Belošević - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ecija Belošević nepravomoćno je osuđena zbog objavljivanja sadržaja s e-cigaretama na svojim društvenim mrežama.

Voditeljica i influencerica Ecija Belošević, djevojački Ivušić, proglašena je krivom jer je na svom Instagram profilu objavljivala fotografije s e-cigaretama.

Prema presudi, ona je od siječnja do travnja 2022. godine objavljivala fotografije na kojima se ističu e-cigarete te je dodavala hashtagove vezane uz te e-cigarete i tako ih promovirala, piše Danica.hr.

Ecija je preko odvjetnika poručila da njezine "fotografije s određenom stvari ili proizvodom ne ukazuju da bi ta stvar ili proizvod bila elektronička cigareta, ili bilo koji proizvod iz navedenog zakona čija je promidžba zabranjena".

Međutim, iz nalaza sanitarne inspektorice koja je obavila izvide jasno je da je Ecija sklopila ugovor s tvrtkom koja prodaje te e-cigarete "radi promidžbe tog proizvoda na svojem Instagram profilu", što se potvrđuje i ugovorom o suradnji.

Prema ugovoru, Ecija se obvezala da će "objavljivati fotografije, hashtagove i storyje koji se odnose na jednokratne elektroničke cigarete", a iz "izlista fotografija na Instagram profilu jasno se i vidljivo potvrđuje da je to i činila".

Proglašena je krivom i mora platiti 665 eura kazne te podmiriti troškove prekršajnog postupka u iznosu od 100 eura. Presuda je nepravomoćna.

Podsjećamo, Ecija i njezin suprug Goran nedavno su imali razlog za slavlje, a poklon koji je dobila od njega dodatno ju je raznježio. Više o tome pročitajte OVDJE

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Prvi kandidati sigurali su svoje mjesto u najpoznatijoj kuhinji na svijetu: Jedan se prijavio zbog cure, drugi zbog hrvatskih recepata!

Rakitićeva Raquel u opuštenom se izdanju prošetala Splitom, evo i kakav joj je komentar ostavila Iris Livaja!

Povezana vijest Celebrity Supruga najvećeg narkobosa prošetala je modnom pistom nakon izlaska iz zatvora, nižu se burne reakcije: "Odvratno je da..."

Povezana vijest Celebrity Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS