''Prekrasni!''

Doris Pinčić raznježila je obožavatelje rijetkom fotografijom drugog supruga i kćerkice, otkrila je i gdje su bili!

Doris Pinčić Guberović Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Doris Pinčić Guberović drži javnost podalje od svog privatnog života, a sada je ipak objavila obiteljsku fotografiju na društvenim mrežama.

Domaća voditeljica Doris Pinčić Guberović iznenadila je svoje pratitelje novom objavom na Instagramu. Iako svog drugog supruga Davora Guberovića i kćer Divnu skriva od javnosti, sada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju s izleta.

Naime, opisom je otkrila da su planinarili u Sloveniji. Pokazala je tako brojne prizore prirode, ali obiteljska fotografija najviše je raznježila obožavatelje.

''Predobri ste'', ''Bravo za Divnicu'', ''Prelijepe slike i prekrasno mjesto'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Doris i Davor rijetko objavljuju zajedničke fotografije, a dosad su svega dva-tri put viđeni u javnosti. Više o tome pročitajte OVDJE.

 Voditeljica je nedavno na Instagramu podijelila i njihovu prvu zajedničku fotografiju, a više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Doris se za Davora udala u studenom 2022. godine nakon što se rastala od svoga prvog supruga Borisa Rogoznice. S Borisom ima još dvoje djece, Gitu i Donata.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Nenadu Bjelici samozatajna supruga je već skoro 30 godina najveća podrška, a evo tko je zaslužan za njihov susret

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

U srpskom realityju prevario je trudnu zaručnicu, ali to ne želi priznati, ona mu poslala žestoku poruku: ''Monstrume!''

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Frajeri Balkanci na uljepšavanju: Istražili smo koje metode pomlađivanja vole muškarci u Hrvatskoj!

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Povezana vijest Celebrity Priznata pjevačica imala moždani udar tijekom koncerta, upomoć je odmah priskočila ekipa iz pratećeg benda

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS