Wow!

Domenica je u crvenoj opravici s dubokim prorezom na leđima pokazala jedan seksi detalj: "Šta je ovo?"

Domenica Žuvela Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Domenica Žuvela ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Pjevačica Domenica Žuvela u posljednje vrijeme objavljuje fotke u svečanim izadnjima.

Ovoga puta zadobila je mnoštvo komplimenata zbog ultrakratke crvene haljinice s velikim otvorom na leđima koji je istaknuo njezinu manekensku figuru. 

Biserna ogrlica i dijamantne naušnice, zalizana kosa, te bež nijanse šminke na licu dodatno su podignule cijeli modni izričaj.

Plesačica Valentina Walme odmah joj je uputila niz zaljubljenih smajlića, dok je Andrea Andrassy poručila: "Doviđenja". Ivana Čuljak nadovezala se: "Kumi aj ća", dok ju je Mia Dimšić upitala: "Šta je ovo???" te dodala niz emotikona gorućih vatrica.

"Slatka", "Prekrasna", "Divna", "Wow", "Blistaš", "Savršena", "Prezgodna", pisali su joj fanovi.

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS