Sirenica!

Domenica oduševila fotografijom ispod mora: ''Ovo je umjetničko djelo, a može biti i naslovnica albuma''

Domenica Žuvela - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Domenica je podijelila fotografiju ispod mora pa u dvodijelnom bikiniju pokazala manekensku liniju.

Pjevačica Domenica Žuvela razveselila je svoje fanove novom fotografijom u badiću koja je pokazala sve njezine zavodljive atribute.

Pozirala je u moru, a do izražaja je došao njezin isklesani trbuščić te prezgodne noge.

"Sirenica", "Naslovnica albuma", "Wow, predivna fotka", "Umjetničko dijelo", "Morska vila", "Izgledaš baš dobro", samo su neki od komentara.

Nakon toga objavila je video u kojem je pokazala kako uživa s plesačicom Paulom Tonković u palačinkama, ali i kako dočekuje zalazak sunca na plaži.

U tirkiznom badiću čiji je donji dio u obliku brazilki pokazala je svoju zategnutu stražnjicu i tako raspametila svoje vjerne fanove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Pjevačica je svojim vitkim tijelom mamila uzdahe i u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo je gledali prošle godine, a pokazala je zavidne plesne vještine.

I dok je rado viđeno lice na svim društvenim okupljanjima, ono što vješto skriva od javnosti je njezin ljubavni život, no ranije ovog ljeta pojavila se na jednom događaju s dečkom Ivanom Bačićem, s kojim je u sretnoj vezi već 10 godina.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Salma Hayek u badiću s trakicama istaknula svoje najjače atribute, a obožavatelji joj upućuju molbe: "Molim te, prestani..."

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS