"Navikli smo se"

Domenica ne može sakriti oduševljenje doživljajima sa zadnjeg putovanja, pa i dalje dijeli fotografije: ''Zadnja, obećajem''

Domenica Žuvela - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Domenica Žuvela nedavno je posjetila London, a i dalje ne prestaje dijeliti fotografije s tog putovanja.

Pjevačica Domenica Žuvela ne prestaje se hvaliti fotografijama iz Londona, a ne skriva ni koliko joj se svidjelo tamo. 

Naime, iako se vratila - ne prestaje objavljivati fotografije, a sada je ispod nove objave upozorila pratitelje:

"Zadnja, obećajem".

Pozirala je nasmiješena s pogledom na Tower Bridge, a njezini pratitelji su joj uputili niz komplimenata na račun izgleda.

"Predivna", "Lijep kadar", "Ne obećavaj, navikli smo se", "Zanimljivo Domenica, ti svako malo uživaš", "Ljepotica", "Preslatka", nizalo se u komentarima.

Prije toga, objavila je fotografiju iz telefonske govornice, a pratitelji su u komentarima poželjeli da nazove upravo nekoga od njih.

Domenicu smo prošle godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Tko je dečko pobjednice Eurosonga? Ljubi umjetnika koji vješto izbjegava medije, ali fotografi su ga snimili dok joj je čestitao na pobjedi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS