Prelijepe su!

Domenica objavila prvu fotografiju s Hanom nakon vjenčanja, poslala joj i divnu poruku: "To ljubav je što se rijetko viđa"

Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Domenica Žuvela objavila je na profilu na Instagramu prvu fotografiju s Hanom Huljić nakon njezinog vjenčanja s Petrom Grašom.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s prelijepom Hanom Huljić kao mladenkom pa podijelila i dirljive riječi upućene najboljoj prijateljici. 

"Jedan od sretnijih dana u mom životu. To ljubav je što se rijetko viđa. Moja Su", napisala je Domenica uz fotografiju.

"Prekrasne", "Ajme, divne ste", "Ljubav neopisiva", "Ljepotice, ne znaš koja je zgodnija", "Ajmee prekrasne, Hana predivna , profinjena, blista", "Lijepe kao lutkice", "Preslatkee ste, čestitamo vam od srca", pohvalili su ih obožavatelji.

Domenica je na Hanino i Petrovo vjenčanje stigla u njihovoj pratnji, a ona je za tu prigodu odabrala elegantno plavo izdanje od satena, a nosila je i crnu bundu. Kuma je pomogla mladenki da izađe iz automobila, a pritom nije skrivala emocije i osmijeh joj je stalno bio na licu.

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more gdje su nastavili slavlje u intimnoj atmosferi.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ponosni kum Rađa u svojem stilu komentirao vjenčanje prijatelja pa sve nasmijao: "Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??"

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS