ostvarenje sna

Domenica izazvala hrpu reakcija videom iza kulisa showa "Ples sa zvijezdama", javile su joj se i poznate kolegice

Domenica, Alan Walme Nova TV 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Domenica Žuvela nije krila oduševljenje što je bila u plaštu nalik onome iz filmova o Harryju Potteru, a slatkim videom je izazvala puno reakcija.

Pjevačica Domenica Žuvela trenutno se natječe u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je mentor i plesni partner Alan Walme, a koliko u svemu uživa pokazala je na Instagramu.

Protekle nedjelje Domenica i Alan su osvojili podij s temom Harryja Pottera, a u tom su stilu bili i odjeveni. Koliko joj se svidio plašt nalik onome u filmu naša pjevačica nije skrivala.

"Šta kažete nasi HP-ovci? Nama je ovo doslovno ostvarenje sna, ova tema koja nam baš puno znači, hvala Ples sa zvijezdama na tome. A ako nakon ovoga ne dobijemo pismo, onda ne znam kad ćemo", napisala je Domenica uz fotku na kojoj pozira s Alanom, a u komentaru su joj se brzo javile i poznate kolegice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Moja mala Hufflepuffica koja glumi da je Gryffindorka", napisala joj je Mia Dimšić. "Najslađi ste", "Baš ste savršeni i slatki", "Predivno, veliki sam fan", "Divni, obožavam i priču i vas", "Srce kao kuća", "Lijepo plešete oboje", samo su neki od komentara koje je dobila.

Pjevačica je objavila i šaljivi video, koji je također izazvao brojne reakcije njezinih fanova. "Ja, nakon showa pa do kraja života", napisala je uz video u kojem govori da jednostavno ne može skinuti plašt.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Maja Šuput pokazala kako se opustila dan nakon voditeljske uloge - i u kućnom izdanju je sve zadivila

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Prelijepa Brazilka obično tuširanje pretvorila je u seksi show, sve oči na plaži bile su uprte samo u nju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS