nije više mali bećar

Vidin sin srca Hrvata ukrao je još 2018., sad je narastao i postao tatina kopija, bio je podrška u Osijeku!

David Vida Davor Javorovic/PIXSELL 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Domagoj Vida službeno se oprostio od reprezentacije. U Osijeku je zaradio i brojne ovacije, a društvo mu je pravio njegov sin.

Prije utakmice između Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku održana je kratka svečanost. Naime, Domagoj Vida u nedjelju se službeno oprostio od Vatrenih, a ondje mu je društvo pravio i njegov sin David.

Vidi je uručen dres s brojem 105, koji označava broj njegovih nastupa za našu reprezentaciju, ali i uokvireni dres s njegovim brojem 21.

U prilog tome koliko je to bio emotivan trenutak govore fotografije na kojima je Vidin sin zaplakao, a fotografije pogledajte u našoj galeriji. Brojni obožavatelji kažu i da je dječak preslika svog oca. U subotu je proslavio 9. rođendan, a ima čak i frizuru kao Domagoj.

David je prije šest godina bio zvijezda Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ondje je s mamom Ivanom bodrio slavnog oca, a fotografije dječaka obišle su svijet.

Podsjetimo, Vida i njegova supruga u lipnju su proslavili sedmu godišnjicu braka. Par se upoznao u izlasku u jednom zagrebačkom noćnom klubu, dok je Domagoj igrao za Dinamo Kijev, i došao je na godišnji odmor, a Metkovčanka Ivana tada je studirala ekonomiju u Zagrebu. Ubrzo nakon što su prohodali, Ivana se zbog Domagoja preselila u Ukrajinu, a svojevremeno je izjavila da ju je osvojio svojom iskrenošću.

Par je 2015. godine dobio sinčića Davida, a dvije godine kasnije stali su pred oltar.

Ivana i Domagoj vjenčali su se 16. lipnja 2017. u Umagu, u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina. Izborom lokacije vjenčanja iznenadili su javnost jer je Domagoj Slavonac iz Donjeg Miholjca, a Ivana iz Metkovića. Pred crkvom su puštene bijele golubice, a slavilo se uz glazbu Slavonia Banda. Svadbeno slavlje nastavilo se u umaškom hotelu Kempinski.

Više fotografija s raskošnog vjenčanja pogledajte OVDJE.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Holivudska legenda oduševljena Lijepom Našom, a pokušao je i govoriti hrvatski: ''Volio bih živjeti na ovom otoku...''

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Urnebesni Mika više ne izgleda ovako! Promijenio je spol, a sad ušao i u kontroverzni reality s dečkom

Povezana vijest Celebrity Ivana Vida odgovorila je svom Domagoju na njegovu posvetu u oproštajnom pismu reprezentaciji, evo kako ga je nazvala!

Povezana vijest Nekad i sad Vidina supruga prije udaje bila je plavuša i Kraljica Hrvatske, pogledajte kako je tada izgledala!

Povezana vijest Celebrity Supruga Ivana bila je Vidina najveća podrška tijekom avantura s Vatrenima, ali preslatki sin ukrao je srca svim Hrvatima!

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

Povezana vijest Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS