prestižna nagrada

Dnevnik Nove TV dobitnik je Večernjakove ruže: ''U ime svih naših kolega možemo samo reći veliko hvala!''

Voditelji Dnevnika Nove TV Luka Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Večernjakova ruža dodjeljuje se od 1994., a Nova TV ove je godine bila nominirana u tri kategorije - osoba godine, novo lice godine i TV emisija godine. Večernjakova ruža otišla je u ruke ekipe Dnevnika Nove TV.

Omiljena lica i formati Nove TV i ove su godine bili nominirani za najdugovječniju domaću medijsku nagradu - Večernjakovu ružu, i to po izboru žirija u čijem su sastavu poznata medijska lica, glazbenici, redatelji te novinari i tim Večernjeg lista.

Ove je godine slavio Dnevnik Nove TV u kategoriji za TV emisiju godine. 

''Dnevnik Nove TV plod je timskog rada, plod rada naših voditelja, urednika koje nikad ne vidite, oni su Branimir Felger, Ivana Ivančić i Željka Gulan, tu je i tim sjajnih reportera, snimatelja, montažera. Trudit ćemo se i dalje raditi u interesu javnosti'', rekla je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV. 

''Ovo je stvarno genijalno. U ime svih naših kolega koji svaki dan stvaraju Dnevnik Nove TV, možemo samo reći veliko hvala'', rekla je Marija Miholjek.

''Ovo je samo potvrda našega rada i svih ljudi, hvala svim našim gledateljima, hvala na ruži'', rekla je Romina Knežić te zahvalila i prigodnim citatom:

''Volim ruže koje venu ne ocvavši, već samo pognuvši glavu.''

''Hvala svima, obiteljima, vidimo se i nagodinu'', našalili su se Petar Pereža i Saša Kopljar. 

Nova TV ove godine konkurirala je u tri kategorije. Reporterka Sabina Tandara Knezović bila je nominirana u kategoriji TV osoba godine, glumica Mirna Mihelčić iz omiljene serije "Kumovi" u kategoriji novo lice godine, a Dnevnik Nove TV u kategoriji TV emisija godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jelena Rozga izazvala pomutnju u haljini s brojnim izrezima, a bliski muškarac cijelo je vrijeme pazio na nju!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tony Cetinski nije mogao prestati gledati u svoju lijepu suprugu s kojom je prošao kroz teške trenutke!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS