"Voljet ću te do kraja života..."

Shrvana djevojka preminulog Liama Paynea otkrila da su planirali vjenčanje: "Srce mi je slomljeno..."

Liam Payne i Kate Cassidy - 3 Kate Cassidy/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Dva dana nakon smrti pjevača Liama Paynea, njegova djevojka Kate Cassidy izrazila je tugu na društvenim mrežama, a sada se ponovo javila s emotivnom porukom koju je uputila svom preminulom dečku čija je smrt rastužila ljude diljem svijeta.

Influencerica Kate Cassidy ponovo se oglasila nakon smrti Liama Paynea s kojim je bila u vezi, a koji je tragično preminuo nakon pada s hotelskog balkona u Argentini.

"Ne znam ni odakle početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati riječima. Voljela bih da možeš vidjeti golem utjecaj koji si imao na svijet, iako se čini tako mračnim sada. Donio si toliko sreće i pozitivnosti svima, milijunima obožavatelja, tvojoj obitelji, prijateljima, a posebno meni", započela je Kate.

"Ti si moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svi koje si dotaknuo osjećali su se jednako posebno kao i ja. Tvoja je energija bila zarazna, osvjetljavala je svaku sobu u koju si ušao. Ništa od ovoga nije stvarno, i ne mogu razmišljati o ovoj novoj stvarnosti da te nemam. Borim se shvatiti kako živjeti u svijetu bez tebe", napisala je pa priznala da su se trebali vjenčati sljedeće godine.

"Prije nekoliko tjedana sjedili smo vani na prekrasnoj večeri manifestirajući naše zajedničke živote. Tvoju bilješku čuvam blizu, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kate vjenčat ćemo se u roku od godinu dana /zaručeni i zauvijek zajedno 444.' Liam, znam da ćemo zauvijek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvijek ćeš biti uz mene. Dobila sam anđela čuvara", shrvano je priznala.

"Voljet ću te do kraja života i kasnije, noseći naše snove i sjećanja sa sobom kamo god idem. Zauvijek tvoja, Katelyn 444", zaključila je.

Anđeoski broj, 444, prenosi poruku ljubavi, podrške i vodstva vaših anđela.

Kate je s Liamom bila u Argentini, ali je otišla u Ameriku dva dana prije tragedije, a više tome pročitajte OVDJE.

Prisjetimo se, Liam i Kate zajedno su bili dvije godine. Prvi put se pojavili na crvenom tepihu u listopadu 2022. godine na dodjeli Fashion Awards te potvrdili šuškanja o ljubavi.

Tugu oko gubitka Liama iskazali su njegovi kolege iz grupe One Direction Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik, a nešto više o ovoj grupi pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nitko ne vjeruje kako Neda Ukraden izgleda sa 74 godine, njezine fotke u bikiniju izazivaju pravu nevjericu, evo u čemu je tajna!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Dodatni udarac za oca mladog pjevača kojeg je droga odvela u smrt, ovo mu je sigurno teško palo

Povezana vijest Zanimljivosti Popričali smo s roditeljima malog šargijaša koji je osvojio Hrvate: ''Bili smo u šoku od toliko pregleda!''

Povezana vijest inMagazin Neprežaljeni košarkaški Mozart napokon je zasluženo dobio svoj film: ''Ja ne razmišljam da Dražena nema, nego da će doći i vidjeti to sve...''

Povezana vijest Celebrity I stručnjaci hvale taktiku Kate Middleton kojom smiruje svoju djecu, tajna je u četiri riječi

Povezana vijest Celebrity Pukla ljubav između zvijezde Bayerna i njegove dugogodišnje supruge? Ovo su potezi koji upućuju na to: "Nisam ti ja torbica!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS