"čini se da joj uopće ne smeta..."

Dječak koji nije prepoznao Rihannu zamolio ju je da ga fotka s nogometašima, video je već postao viralan na društvenim mrežama!

Rihanna i dječak koji ju nije prepoznao - 1 X/Screenshot 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Pored slavnih nogometaša Rihanna je pala u drugi plan kada ju je dječak zamolio da ga fotografira s njegovim idolima, a video je već postao viralan na društvenim mrežama.

Nogometaši Jack Grealish, Christian Pulisic i Yunus Musah bili su u New Yorku zbog prijateljske utakmice Manchester Cityja protiv AC Milana.

Tamo se našao i njihov maleni obožavatelji koji se s njima želio fotografirati, a situacija ne bi bila nimalo čudna da dječak nije upitao Rihannu da to učini, koja se također našla u istom društvu.

Dječak je pjevačici pružio mobitel u ruke, a ona ih je nonšalantno fotografirala. Video je počeo kružiti društvenim mrežama te mnogi ovu situaciju smatraju simpatičnom.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Čini se da joj to uopće ne smeta i daje dječaku njegov trenutak, poštujem to", "Nju to ne smeta. Iz onoga što znam o njoj, kladim se da je apsolutno uživala u prilici da fotka ove klince", pišu korisnici društvenih mreža.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Fanovi Igara gube glavu zbog zgodnih olimpijaca, mladu plivačicu uspoređuju s još jednom prelijepom sportašicom!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Srpskog glazbenika policija odvela s pozornice: ''Bio sam primoran, žao mi je!''

Povezana vijest Celebrity Ovako je Gvardiol iskoristio slobodno vrijeme na pripremama: Pozirao je bez majice, a pridružio mu se i još jedan naš nogometaš!

Povezana vijest Celebrity Bivši suprug holivudske slatkice hvali se mišićima u 50. godini, nekad je i on žario i palio malim ekranima

Povezana vijest Zanimljivosti Najbolji filmovi o Olimpijskim igrama

Povezana vijest Celebrity Uspješna producentica o radu na jednoj od najpopularnijih serija s ovih prostora: ''Projekt je stajao u ladici pet godina''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS