Prošlo je 10 godina

Emotivnim fotografijama djeca Michaela Schumachera prisjetila su se života s njim prije tragedije, javnost ni danas ne zna u kakvom je stanju!

Michael Schumacher s djecom Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Michael Schumacher ovih je dana napunio 55 godina, a cijeli svijet još uvijek ne zna u kojem je stanju nekad najbolji vozač Formule 1.

Michael Schumacher jučer je proslavio 55. rođendan, a povodom tog dana na društvenim mrežama oglasila su se njegova djeca.

Njegova 26-godišnja kći Gina podijelila je fotografiju s ocem i bratom iz zrakoplova na kojoj su pozirali nasmiješeni, a u opisu je napisala:

"Sretan rođendan, tata! Osvrnimo se na jednu od naših brojnih avantura.''

Njegov sin Mick također se sjetio čestitati putem interneta pa je na Instagram priču stavio fotografiju na kojoj su on i otac pozirali s kacigama na glavi.

"Sretan rođendan najboljem tati ikad. Volim te!", napisao je na fotografiji.

Obitelj Schumacher inače živi na imanju u Švicarskoj koje se nalazi na jezeru Geneva, a njihova vila ima podzemnu garažu i vlastitu benzinsku postaju. Posjeduju i ranč s konjima na kojem supruga Corinna često boravi, no previše detalja o privatnom životu i dalje ne želi odavati.

Od tragične nesreće u kojoj je stradao prošlo je 13 godina, a svijet i danas ne zna točne informacije o nekad najboljem vozaču Formule 1. Pisalo se u medijima da se oporavio, zatim da je u jako lošem stanju te da živi na aparatima, ali njegova obitelj prave informacije još nije dala.

Podsjetimo, Michael Schumacher bio je s obitelji na skijanju u francuskim Alpama kada je sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je dugo bio u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, život mu je pošteđen, ali daljnje informacije nisu poznate.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS