može li pobijediti?

Mlada Splićanka privukla je veliku pažnju u srpskom showu, pogledajte hit-video zbog kojeg svi pričaju o njoj!

Đana Smajo Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Đana Smajo oduševila je izvedbom pjesme "Trebaš li me" u srpskom glazbenom natjecanju IDJ Show, u kojem je jedna od favorita za pobjedu.

Splićanka Đana Smajo (20) sudjeluje u srpskom glazbenom natjecanju IDJ Show gdje je uspješno ušla među najboljih 12 kandidata.

Mentorica u showu joj je pjevačica Nataša Bekvalac, a Đana se u top 12 plasirala izvedbom hit-pjesme "Trebaš li me" Eni Jurišić i Matije Cveka.

Video Đanina nastupa s tom pjesmom broji uvjerljivo najviše pregleda na IDJ Show kanalu među nastupima ostalih kandidata i u komentarima joj mnogi pišu kako je njezina izvedba čak i bolja od originala.

Poslušajte kako zvuči.

"To vam je bilo u mome selu ja sam vam tu guštala, imala sam 9 godina. Ja sam bila mala i nisam znala je li znam pjevat ali ispalo je da znam i onda sam tu osvojila čak prvu nagradu", ispričala je, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Đanina velika podrška je pjevačica Albina, koja joj je bliska prijateljica i s kojom je ove godine snimila i duet "Žar".

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS