Gotova je "Prijomanija"!

U pohod na Arenu Zagreb danas kreće još jedna velika regionalna zvijezda s čak četiri rasprodana koncerta, idete li?

Dino Merlin Danijel Soldo/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Dino Merlin će večeras u Areni Zagreb održati prvi od četiri rasprodana koncerta.

Nakon pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović, u Arenu Zagreb dolazi još jedna velika regionalna zvijezda, koja će također nastupati nekoliko večeri.

Riječ je o Dini Merlinu, koji je rasprodao čak četiri Arene Zagreb, a prvi koncert održat će večeras, 8. prosinca, čime službeno prestaje "Prijomanija" i kreće "Merlinomanija".

Prvi koncert u zagrebačkoj Areni Dino je najavio još u srpnju, a rasprodao ga je u svega 24 sata. Samo osam sati bilo je dovoljno da planu karte i za njegov drugi koncert, u subotu 9. prosinca. Nakon toga je dodan i treći koncert 15. prosinca, koji je također vrlo brzo rasprodan, a karata više nema u prodaji ni za njegov četvrti i posljednji koncert u Areni, koji će održati 16. prosinca.

Osim u Zagrebu, Dino je u sklopu turneje "Mi" rasprodao i četiri Arena u Beogradu, gdje je već održao koncerte, te dvije Arene u Skoplju i dvije u Zürichu.

Uoči čak 12 rasprodanih koncerata, Merlin se publici odužio s dvije nove pjesme - "Skoro će zima" i "Ne radujemo se".

Sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin u javnosti je prije svega prepoznatljiv kao umjetnik koji koncerte priređuje na najvećim pozornicama, kako regije, tako i svijeta, a njegova posebna karizma na svakom koncertu jedinstveno je i neusporedivo iskustvo.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić nakon šuškanja o trudnoći oglasila se na društvenim mrežama, evo što je imala poručiti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS