neka prošla vremena

Prepoznajete li dječaka s fotografije? Danas je puno veća zvijezda od repera s kojim je pozirao!

Dino Jelusić In Magazin 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dino Jelusić objavio je staru fotku na kojoj pozira s Marinom Ivanovićem Stokom, a neki su mu komentirali i da im je tada bio simpatija.

Naš uspješni glazbenik Dino Jelusić koji je prije nekoliko tjedana objavio da je postao član legendarnog Whitesnakea, na svom je Instagram profilu razveselio obožavatelje fotkom iz prošlosti na kojoj pozira s Marinom Ivanovićem Stokom.

"Pazi ti ovaj throwback... Legendarni Stole i ja davali intervju 2004. godine u Zoološkom vrtu. Koja vremena su to bila", napisao je Jelusić u opisu fotke. "Kakav outfit", "Gdje si ovo našao", "Preslatko", "Tada si mi bio simpatija", "Legende", samo su neki od komentara koje je dobio od svojih pratitelja.

Dino danas ima 29 godina, a u glazbenu se povijest upisao još ptije 18 godina. Kao 11-godišnji dječak Dino je skladao i otpjevao pjesmu "Ti si moja prva ljubav", s kojom je osvojio simpatije i cijele Europe te odnio pobjedu na prvom dječjem Eurosongu u danskom Kopenhagenu 2013. godine.

2016. je stigao poziv o kojem je sanjao, postao je pjevač američkog progresivnog rock benda Trans-Siberian Orchestra, čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima. "To su moji idoli, članovi benda koje sam kao klinjo slušao, uključujući Whitesnake, Megadeth, Savatage, Simphony X", prokomentirao je svoj uspjeh tada za IN magazin, a nedavno je dobio priliku nastupati s još jednim svojim idolima iz djetinjstva.

Dino se pridružio legendarnom britanskom hard rock sastavu Whitesnake, koji je 1978. osnovao David Coverdale. "I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno", napisao je među ostalim. Bend mu je na svojoj službenoj stranici poželio dobrodošlicu, a mnogobrojni fanovi Whitesnakea složili su se da je Jelusić pravi talent.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS