lijepa ljubavna priča

Frontmen Letećeg odreda već 25 godina voli istu ženu, posvetio joj je i hit-pjesmu, a još su zaljubljeni kao na početku!

Denis i Zorica Dumančić - 3 Davor Puklavec/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Denis Dumančić je od 1997. godine u braku sa Zoricom s kojom ima i kćer Denu, a supruzi je posvetio i jednu pjesmu koju nije napisao za svoj bend.

Skladatelj i frontmen benda Leteći odred Denis Dumančić (53) gotovo pola svojeg života voli istu ženu.

Denis je od 1997. godine u sretnom braku sa Zoricom s kojom ima i kćer Denu, a sada su se pojavile njihove fotografije iz 2007. godine, s promocije albuma Letećeg odreda "Jutro poslije brijanja".

Tada su pozirali zagrljeni i nasmijani, a pao je i jedan poljubac pred kamerama. Par je i danas još zaljubljen kao prvog dana i Denis često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove romantične trenutke.

Jednom je prilikom otkrio i koja je tajna njihova uspješna braka.

"Osim onih početnih stvari obožavanja, zaljubljenosti, pa shvatiš da je u pitanju ljubav, tolerancija je ključ", ispričao je Denis za IN Magazin.

Supruzi je posvetio i pjesmu "Zorica" koju je 2013. godine napisao za Mejaše i koja je do danas ostala velikii hit.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Dobri duh MasterChefa uz sve nedaće s kojima se suočio ostao je veliki pozitivac: "Kada ti je teško u životu, uvijek kaži da si dobro!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS