Osvanule fotke

Dejan Lovren u Francuskoj pokazao koliko mu vjera zapravo znači, pridružila mu se i njegova obitelj!

Dejan Lovren na hodočašću Facebook 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Dejan Lovren s obitelji je prisustvovao zadnjem hodočašću Hrvatske katoličke misije Pariz.

Hrvatska katolička misija Pariz za vikend je hodočastila u Gospino svetište La Salette u francuskim Alpama, a među šezdesetak okupljenih vjernika bio je i bivši Vatreni Dejan Lovren, koji je odnedavno igrač francuskog Lyona.

Na kraju hodočašća održan je piknik uz crkvu, kojem je prisustvovao i harmonikaš, s kojim je Lovren pozirao za fotografije objavljene na službenom Facebooku Hrvatske katoličke misije.

"Posebnu radost svojim dolaskom podario nam je naš reprezentativac Dejan Lovren. Prisutnost njegove obitelji obradovala je sve okupljene. Svi smo se razišli radosni i ponosni s nadom da ćemo se i dogodine okupiti u još većem broju”, poručio je voditelj HKM-a Pariz don Stjepan Lončar.

Lovren se u veljači ove godine oprostio od hrvatske reprezentacije, a uz njega su tada stajali sin Josip i kći Elena. Djecu je dobio sa suprugom Anitom, s kojom je u braku od 2012. godine.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Zbog uske kožne suknje svi su gledali u Jelenu Perčin, a lijepoj glumici osmijeh nije silazio s lica!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS