svi su je primijetili

Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Afp 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Jelena Đoković družila se sa suprugom slavnog glumca tijekom meča Novaka Đokovića u finalu Wimbledona.

Srpskog tenisača Novaka Đokovića u finalu Wimblendona s tribina je, kao i uvijek, vjerno bodrila supruga Jelena Đoković.

Fotografi su bilježili svaku njezinu reakciju tijekom meča koji je Novak nažalost izgubio, a pritom su je snimili i kako razgovara s jednom poznatom plavušom.

Radi se o Deborra-Lee Furness, australskoj glumici i producentici te supruzi slavnog Hugha Jackmana, koji je sjedio pored nje.

Iako se i ona bavi javnim poslom, Deborra je postala svjetski poznata upravo zbog braka s Jackmanom, a zbog njega je često i na meti kritika javnosti.

Deborru, koja je od Hugha starija 13 godina, kritiziraju da izgleda kao njegova majka i da ne drži do sebe, pored muža koji je seks-simbol, no oni se na takve komentare ne obaziru i još su zaljubljeni kao prvog dana.

Par je u sretnom braku već 27 godina i zajedno imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nepoželjan detalj na outfitu Kate Middleton pokvario je njezinu blistavu pojavu na Wimbledonu, ovo je noćna mora svake žene!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Slavna ljepotica objavila fotografije koje su svima oduzele dah, a morao je reagirati i zaručnik za kojeg nije htjela ni čuti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS