životni zaokret

Davor Šuker opet ljubi? Navodno je riječ o atraktivnoj poduzetnici iz Zagreba

Davor Šuker - 1 Goran Mehkek / CROPIX 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Davor Šuker trenutačno živi u Las Vegasu, tamo je otvorio restoran, a navodno ima i novu ljubav.

Nakon što je napustio funkciju predsjednika HNS-a prije tri godine, 56-godišnji Davor Šuker povukao se iz javnosti i živi u Las Vegasu. Ondje je i kao suvlasnik s Dubrovčaninom Sejom Kašićem otvorio restoran u kojem su pjevali Petar Grašo i Alen Slavica.

Šuker će uskoro postati i američki državljanin, u Las Vegasu je kupio stan te je aplicirao za državljanstvo.

Slobodna Dalmacija sada piše da Šuker ima i novu djevojku, bliski izvori tvrde da je riječ o atraktivnoj poduzetnici iz Zagreba.

Što se tiče Šukerovih bivših ljubavi, poznato je da je Ana Garcia Obregon bila njegova najveća ljubav, a zajedno su bili kada je on bio zvijezda madridskog Reala.

Zbog Ane, Šuker je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirao klub Aston Villa.

Njihova romansa započela je 1996. godine u Španjolskoj dok je on igrao za Real Madrid. Veza im je potrajala tri godine i Davor je bio odlučan da španjolsku ljepoticu odvede pred oltar. Pale su čak i zaruke, koje su lijepu Anu mogle stajati glave. Naime, gostujući u jednoj kulinarskoj emisiji, Obregon je otkrila nepoznate detalje o tom neslavnom događaju.

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Ana.

Nedugo nakon toga uslijedio je prekid, no unatoč tome Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima.

Prošle godine Ana se našla u centru pozornosti jer je u 69. godini postala majka, a kćer Anu rodila joj je surogat-majka.

Šuker je ljubio i Kristinu Bradač, Ivu Majoli, Maju Cvjetković, a posljednja njegova veza poznata javnosti bila je ona s bivšom kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jolina supruga očarala je izgledom na splitskom partyju, ali svu pažnju ukrale su njihove prekrasne kćeri!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mini haljina Žanamari Perčić istaknula je njezin bujni dekolte i noge koje je istesala u teretani

Povezana vijest Celebrity Lovro Majer pozirao u društvu legendarnog Vatrenog, sreli su se u njegovu restoranu i zabilježili taj trenutak

Povezana vijest Clubzone Vesna Pisarović prvi put stiže u zagrebačku Arenu: ''Vrijeme je za veliki koncert, spremnija sam nego ikada!''

Povezana vijest Celebrity Evo kako Joško Gvardiol uživa u New Yorku, fanove je počastio najnovijim fotografijama s atraktivne lokacije!

Povezana vijest Celebrity Seve se zabavljala u društvu Hane i Graše pa objavila njihove zajedničke fotografije, zapjevali su veliki hit!

Povezana vijest Celebrity Zgodni glumac nakon osam godina vratio se na mjesto odakle su njegove potpuno gole fotke s ljetovanja obišle svijet

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS