Zaljubljeni kao prvog dana

Pogledajte kako su Beckhamovi proslavili 25. godišnjicu braka: Samo vjerni fanovi prepoznat će detalj koji su i oni sami istaknuli!

David i Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Povodom 25. godišnjice braka, Victoria i David Beckham podijelili su s pratiteljima fotografije njihova romantičnog doručka.

David i Victoria Beckham ovih su dana proslavili 25. godišnjicu braka, a to su i vrlo posebno proslavili.

Na dan godišnjice, za doručak su nazdravili svojoj obljetnici bocom šampanjca Dom Perignon iz 1993. godine, vrijednom 510 funti.

Modna dizajnerica i bivši nogometaš podijelili su na Instagramu uvid u svoju proslavu, koja je započela doručkom u restoranu s Michelinovom zvjezdicom na Notting Hillu.

Par se počastio crnim i crvenim kavijarom, pladnjem dimljenog lososa, kroasanima sa šunkom, slaninom i poširanim jajima.

Njihove salvete bile su osobno izvezene s njihovim imenima, dok su na stolu bile fotografije s njihovog vjenčanja, što je iskustvo objedovanja učinilo posebnim.

"Poseban doručak povodom 25. godišnjice", napisala je Victoria na svojoj Instagram priči.

Victoria je također podijelila fotografije izbliza skupe boce šampanjca i našalila se: "Obično sam u teretani u 10 ujutro".

No, njihovi fanovi primijetili su još nešto.

U zajedničkoj objavi na Instagramu, par je nosio svoje kultne ljubičaste outfite, baš poput onih koje su nosili i na svom vjenčanju.

David je u kratkom opisu napisao: ''Pogledajte što smo pronašli…''.

Dočekala ih je gomila komentara obožavatelja, a većina se složila da sada izgledaju jednako dobro kao i tada. Nakon prve, stigla je i druga objava, s još nekoliko fotografija i potvrdom da se ne radi o replikama, već originalnim komadima s njihovog vjenčanja.

Par se vjenčao 4. srpnja 1999., a svadbeno slavlje, koje se održalo u dvorcu Luttrellstown u Irskoj, u Velikoj je Britaniji bilo proglašeno društvenim događajem godine. Nakon ceremonije u klasičnoj vjenčanici i odijelu, za zabavni dio večeri presvukli su se u nezaboravne ljubičaste outfite, a njihov najstariji sin Brooklyn (koji je tada imao četiri mjeseca), bio je odjeven u kombinezon i maleni kaubojski šešir, također ljubičaste boje.

Inače, David zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyina, Romea i Cruza i kćer Harper, a OVDJE pročitajte kako je započela njihovna ljubavna priča.

Povezana vijest Celebrity Kako je zapravo počela ljubavna priča Beckhamovih? Znao je da će se oženiti njome čim ju je vidio, ovo je David rekao kad je prvi put vidio Victoriju!

Povezana vijest Celebrity Victoria Beckham otkrila bez čega ju David nikad nije vidio, pa ovim priznanjem iznenadila mnoge

Povezana vijest Celebrity Život Beckhamovih nije nimalo onakav kakvim ga predstavljaju, David je škrt i šalje gnusne poruke drugim ženama?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput u tigrastom badiću pokazala isklesani trbuh, izgleda kao nacrtana: ''Top!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Razvodi se sin Roda Stewarta! S novom ljubavnicom već je uhvaćen u prisnim trenucima, a ona je prije ljubila poznatog ženskara

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS