FANOVI SU ŠOKIRANI

Tužne fotke legendarnog Horatija osvanule na društvenim mrežama, glumac je potpuno neprepoznatljiv: ''Što mu se dogodilo?''

David Caruso Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

David Caruso glumio je u hit-seriji ''CSI: Miami''. Ovih dana njegove fotke iz 2023. godine počele su se širiti društvenim mrežama.

Seriju ''CSI: Miami'' svi smo barem jednom u životu gledali, a glavnu ulogu imao je David Caruso, glumac s vječnim poker faceom i riđom kosom, koji nije lako mogao proći nezapažen.

Njegovu karijeru obilježile su uloge raznih detektiva, ali nijedna nije imala veliki odjek kao ona Horatija Cainea u ''CSI-u''. Glumac se povukao iz javnosti, ali sada se na društvenim mrežama počela širiti njegova fotografija iz 2023. godine.

''Što se njemu dogodilo'', ''Nikada ga ne bi prepoznala'', ''Kao da to nije ono'', ''Tužna sam kada ga vidim ovakvog'', samo su neki od komentara.

Fotografije glumca pogledajte OVDJE.

Jedna je to od rijetkih fotografija glumca, a i dalje ima riđu kosu, koja je sada duža nego ranije. U seriji je nosio elegantna odijela, a sada je bio u opuštenom izdanju. Obožavatelji su pisali i da glumac na fotki izgleda pomalo zapušteno.

Inače, osim u seriji koja ga je proslavila, David je glumio je u "Njujorškim plavcima", "Rambu", "Oficiru i džentlmenu", "Poljupcu smrti" i drugim televizijskim i filmskim ostvarenjima.

Posljednjih se godina ne zna ništa o njegovu životu i ljubavnom statusu, iako je svojom burnim ljubavnim životom prije punio medijske stupce.

Iza njega su tri propala braka, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj su Marilyn Monroe i John F. Kennedy navodno imali aferu

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Beckhamovi planiraju kupiti luksuzno imanje u Miamiju, cijena je za njih prava ''sitnica'', pogledajte tu raskoš!

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj su Marilyn Monroe i John F. Kennedy navodno imali aferu

Evo zašto je ovaj kandidat proglašen kraljem MasterChefa! Mentor Goran imao je same pohvale: ''Kad sam to čuo...''

Glumac iz serije Lud, zbunjen, normalan unesrećenima je ponudio svoj smještaj nakon strašnih poplava: "Ne stidite se..."

Povezana vijest Zanimljivosti Glumica i sin legendarnog glazbenika vjenčali su se u našem susjedstvu, ona objavila fotke s raskošnog vjenčanja!

Povezana vijest inMagazin Legendarni Grdović nostalgično o kolegama koji više nisu s nama: ''Kad se sjetim da nema Coce, Kiće, Stavrosa, Ivčića, Keme...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS