''Hvala Victoriji!''

David Beckham u 50. godini pokazao nevjerojatnu formu u kućnoj teretani: ''Žena mi je rekla da mi smeta majica...''

David Beckham Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

David i Victoria Beckham često dijele trenutke iz privatnog života na Instagramu. Najnovija fotografija mišićavog Davida nikoga nije ostavila ravnodušnim.

David Beckham s 49 godina i dalje je tiha patnja brojnih žena, a pogotovo kada objavi fotografiju bez majice. Naime, David je sada na društvenim mrežama pokazao kako izgleda tijekom treninga. Malo za reći da su žene diljem svijeta oduševljene.

Bivši nogometaš u rukama je držao dva utega, a nakon što je skinuo majicu, pločice su bile u prvom planu.

''Moja žena je rekla da je narančasta majica presvijetla pa sam ju skinuo. Uvijek osuđuje moju odjeću za vježbanje, ali Victoria znaš i sama da ju zapravo voliš'', napisao je pa se ispričao treneru na izgledu njegove vježbe jer je ranije već napravio nekoliko ponavljanja.

Iako je Beckham na fotografiji bio na izmaku snage, brojne žene nisu kada su vidjele fotografiju pa su se bacile na komentiranje atraktivnog bivšeg nogometaša.

''Victoria, hvala ti na fotografiji'', ''I hlačice smetaju, također su nervirajuće kričave...'', ''I dalje si prezgodan'', ''Jedan od najzgodnijih nogometaša ikada'', ''Nevjerojatno zgodan...'', samo su neki komentari obožavateljica.

Podsjetimo, obitelj Beckham nedavno je uživala na Sardiniji na svojoj skupocjenoj jahti, a više fotografija mišićavog Davida pogledajte OVDJE.

  1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Slavna pjevačica izazavala raspravu na društvenim mrežama zbog outfita koji je jedva prekrio njene ključne dijelove, što vi kažete?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Alka Vuica fotografijom s bazena zbunila je pratitelje: "Ona je gola?"

Povezana vijest Celebrity Zovu ga najzgodnijim penzionerom na svijetu jer izgleda kao Apolon, a on to ponosno pokazuje na svojoj jahti od 16 milijuna!

Povezana vijest Celebrity Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

Povezana vijest Celebrity Beckham u susjedstvu pokazao torzo isklesan do savršenstva, a svi se pitaju samo jedno!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako su Beckhamovi proslavili 25. godišnjicu braka: Samo vjerni fanovi prepoznat će detalj koji su i oni sami istaknuli!

Povezana vijest Celebrity Kako je zapravo počela ljubavna priča Beckhamovih? Znao je da će se oženiti njome čim ju je vidio, ovo je David rekao kad je prvi put vidio Victoriju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS