''dobri geni su tu''

Zvijezda Kumova objavila je fotografiju s majkom, fanovi u nevjerici zbog rođendana koji slavi: ''Nije moguće! Pa kad te rodila?''

Daria Lorenci Flatz s mamom - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Naša glumica Daria Lorenci Flatz objavila je nove fotografije sa svojom mamom i bakom, evo koji je rođendan njena mama proslavila.

Glumica Daria Lorenci Flatz objavila je nove emotivne fotografije na svom Instagram profilu.

Naime, pozirala je s mamom i bakom povodom maminog 70. rođendana, a njeni pratitelji zbog jedne su stvar u šoku.

''Moja mama je danas proslavila ni manje ni više nego 70. rođendan!!! A nas tri i dalje na okupu, ismijale smo se do suza dok smo se uspjele uslikati. Samo nek je smijeha mama... Dobri geni su tu, to je život darovao, a za smijeh ćemo se pobrinuti mi'', napisala je Daria.

''Pa kad te rodila?I nije moguće da ima 70! Mora da ona ima maksimalno 60!'', ''Wow! Sretan i mami i baki i tebi! Divne ste'', ''Odlično izgleda...'', bili su iznenađeni pratitelji.

U siječnju ove godine Daria je podijelila njihove fotografije i povodom bakinog 94. rođendana, a pogledajte ih OVDJE.

Podsjetimo, Dariju gledamo kao Jadranku Macan u hit-seriji ''Kumovi''. Na Novoj TV krenule su i nove epizode ove serije, a dijelić onoga što će se događati pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Povezana vijest Celebrity Tko je žena kojoj je Bora Čorba posvetio pjesmu ''Ostani đubre do kraja''? Slomila mu je srce, a bila je prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS