Opustila se!

Rijetke fotografije kraljevske obitelji s plaže obišle su internet, a dama o kojoj svi pričaju bila je fokus paparazza

Danska kraljica Mary - 6 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Danska kraljevska obitelj uživa na odmoru u Italiji, a paparazzi su ih uhvatili dok su se brčkali u moru.

Danska kraljevska obitelj odlučila se za ljetovanje u susjednoj Italiji, točnije na Sardiniji, a tamo su ih pronašli i paparazzi.

Dok su se kupali i uživali na plaži, najveću pozornost fotografa privukla je upravo kraljica Mary koja je sve iznenadila figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu. Kraljica ima 52 godine i izgleda fantastično, a mnogi joj se dive jer je rodila četvoro djece, od kojih dva blizanca.

U moru se pridružila suprugu kralju Frederiku koji je, čim je izašao iz vode, skinuo mokre kupaće te odjenuo suhe.

Na plaži su bili u društvu svoje djece.

Inače, ovakve fotografije jedne kraljevske obitelji doista su rijetkost. Stroga pravila nalažu im da se ne skidaju u javnosti, no s novim generacijama dolaze i nova pravila. 

Podsjetimo, Frederik je nedavno zasjeo na tron nakon što je njegova majka kraljica Margareta abdicirala.

Mnogi misle da je jedan od glavnih razloga tome bila nevjera Frederika prema Mary zbog koje je mjesecima bila tema medija, no o ovoj temi kraljevska obitelj nikad nije javno progovorila te šuškanja opovrgnula ili potvrdila.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte spot za novu Thompsonovu pjesmu, već je prikupio hrpu komentara: "Treba hrabrosti za ovakve riječi...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zbog ove fotografije Ivi Jerković tepaju da je najljepša Hrvatica: "Ma goriš ženo, i na svijetu najljepša!"

Povezana vijest Celebrity Danski kraljevski dvor zatresao je skandal, budući prijestolonasljednik uhvaćen je s reality zvijezdom, a glasine o prevari ona žestoko demantira!

Povezana vijest Zanimljivosti Nije ni slutila da se zaljubila u budućeg kralja, a zbog ljubavi poput one iz bajke preselila se na drugi kraj svijeta

Povezana vijest Celebrity Novi skandal trese kraljevski dvor, nakon oduzimanja titula unučadi, šuška se da je princ Joachim zaljubljen u svoju šogoricu

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS