Što je sad ovo?

Novi skandal trese kraljevski dvor, nakon oduzimanja titula unučadi, šuška se da je princ Joachim zaljubljen u svoju šogoricu

Danski princ Joachim i šogorica Mary Danski princ Joachim i šogorica Mary Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danski princ Joachim i šogorica Mary Danski princ Joachim Danski princ Joachim i supruga Marie - 4 Danski princ Joachim i supruga Marie - 3 Danski princ Joachim i supruga Marie - 1 Danski princ Joachim i supruga Marie - 2 Danski princ Frederik - 1 Danski princ Frederik - 2 Danski princ Frederik i supruga Marie - 1 Danski princ Frederik i supruga Marie - 2 +2 Danski princ Frederik i supruga Marie - 3 Galerija

Iako britanska kraljevska obitelj uvijek privlači najviše pažnje, proteklih nekoliko dana u medijima se piše i o danskoj kraljevskoj obitelji, a evo zbog kojeg člana obitelji su oni dospjeli u medijske stupce.

Britanska kraljevska obitelj najpoznatija je u svijetu te se o njima uvijek najviše govori, ali proteklih nekoliko dana pozornost krade danska kraljevska obitelj.

Naime, kraljica Margretha II. objavila je kako će njezino četvero unučadi, djeca njezinog mlađeg sina princa Joachima, ostati bez titula prinčeva i princeza.

Umjesto toga koristit će titule grofa i grofice i od sljedeće godine neće biti visočanstva, nego ekselencije. Danska kraljica rekla je da je to u skladu s "drugim kraljevskim kućama".

Princ Joachim ranije je izjavio da su njegova djeca ovim potezom "kažnjena" te da mu je vijest o oduzimanju titula priopćena tek pet dana prije nego što je objavljena, piše Index.hr.

"Svi smo jako tužni. Nikada nije lako vidjeti kako se vašu djecu loše tretira. Nalaze se u situaciji koju ne razumiju. U svibnju mi je predstavljen plan koji je u osnovi najavio da će djeca ostati bez titula kada napune 25 godina. Athena će imati 11 godina u siječnju", rekao je.

Ipak, ova vijest ostala je u sjeni nakon što se u javnosti pročulo da je upravo princ Joachim zaljubljen u svoju šogoricu Mary, suprugu svog starijeg brata princa Frederika.

O ovome se šuška već neko vrijeme, a glasine je donekle potvrdila i nedavna fotografija princa Joachima i princeze Mary na gala zabavi.

Joachim na fotografiji pokušava poljubiti Mary u usta, ali ona je to uspješno uspjela izbjeći pa je od njega ipak dobila poljubac u obraz.

"S očitim znacima alkoholiziranosti, čini se da je mlađi sin kraljice Margrethe pokušao zalijepiti svoje usne za usne svoje šogorice, no ona se uspjela iz svega izvući, ostavši pri tome i dalje nasmiješena, iako je svemu svjedočila Marie", pisali su španjolski mediji.

Danski mediji navodno su krenuli špekulirati o ovome još davne 2004. godine, ali princ je to godinama uspješno skrivao.

2007. godine, Joachim se zaručio s Marie s kojom je stao pred oltar 2008. godine, a zajedno imaju i troje djece, prinčeve Nikolaija, Fenixa i Henrika.
Njegov stariji brat Frederik budući je nasljednik danskog trona nakon što premine njihova majka kraljica Marghareta, a sa suprugom Mary ima četvoro djece, prinčeve Christiana i Vincenta i princeze Izabelu i Jozefinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene