kamere sve zabilježile

Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

Danijela Martinović - 3 Josip Regović/Pixsell 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Danijela Martinović i vjenčani kum Petra Graše, Tomaž Kavčić, pojavili su se na istom događaju u Zagrebu.

Pjevačica Danijela Martinović pojavila se na svečanom otvorenju jednog salona u Zagrebu, na kojem je bio i vjenčani kum Petra Graše, slovenski chef Tomaž Kavčić.

Tamo se nisu mogli izbjeći, a očigledno nisu ni htjeli jer su zajedno nasmijani pozirali fotografima.

Tomaž i Danijela poznaju se više od 20 godina, što je ona jednom prilikom otkrila na svojem profilu na Instagramu, na kojem je često dijelila njihove zajedničke fotografije i posvećivala mu objave povodom rođendana i sličnih prilika, a čak ga je oslovljavala i svojim bratom.

Njezin prekid s Grašom očito ih nije udaljio, kao ni činjenica da je Tomaž Petru bio kum na vjenčanju s Hanom Huljić, s kojom je ovo ljeto dobio i kćerkicu Albu.

Podsjetimo, Danijela i Grašo objavili su da su prekinuli u svibnju prošle godine, nakon 25 godina veze, a samo nekoliko mjeseci kasnije doznalo se da je Petar u vezi s Hanom, s kojom čeka i dijete.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Glumačka zvijezda u 49. godini trudna je prvi put, ali ni tu nije kraj iznenađenjima: "Ne mogu vjerovati!"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Tina Vukov ovako je izgledala prije 16 godina, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti vratila se ljepša nego ikad!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS