Ma, tko bi joj dao 55?!

Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

Danijela Dvornik Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Iako je za neke ljeto odavno završilo, čini se kako mu Danijela Dvornik još nije rekla ono pravo zbogom.

Danijela Dvornik podijelila je novu fotografiju na svom Instagram profilu i pokazala pratiteljima da ona još uvijek uživa na plaži.

Naime, Danijela i dalje boravi na Braču gdje joj je kupanje i plaža dostupno svakodnevno pa je svojom objavom dokazala kako ona ljetu još uvijek nije rekla ono posljednje zbogom. 

Pozirala je ležeći na plaži, nakon kupanja u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, japankama i sunčanim naočalama te je u opisu dodala: "Vitamin sunce i more".

Nasmiješena Danijela tako je pokazala svoj preplanuli ten i besprijekornu figuru u 55. godini.

"Ajoj milina", "Uživancija", "Uživaj Danijela", "Lipota", "Ola, goriš", "Treba se namazati", pisali su joj njezini fanovi u komentarima ispod posta.

Nedavno se Danijela osvrnula na to što je mnogi zovu udovicom Dine Dvornika.

"Ne volim kad me ljudi trpaju u neke ladice. Ne prođe ni dan, a da netko ne prokomentira kako sam “nitko i ništa, žena od Dina Dvornika “. Kao da mi je on dao indentitet, život i svrhu postojanja. (jer tako je to ovde, sto je žena bez muža ?) Kao da života prije njega nisam imala, kao da ja nemam svoje talente i svoje želje i snove. Samo sto sam ja sve to u jednom trenutku stavila na “čekanje”, jer život je tako htio. Učinila sam to iz ljubavi, a ne iz kalkulacije . Da je bilo iz kalkulacije, bilo bi drugačije. Dino je to znao", napisala je Danijela, a u komentarima su je podržali brojni obožavatelji.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Marija Šerifović objavila video iz kreveta i iznenadila golišavim izdanjem, na ovo od nje nismo navikli!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS