iscijeli dušu i tijelo!

Danijela Dvornik u spavaćici progovorila o bogatstvu koje posjeduje: ''Nemjerljivo je to s bilo kakvim novcem, čarobni trenuci''

Danijela Dvornik Screenshot 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Danijela Dvornik uživa na otoku Braču u svojoj kući, a sada je pratiteljima pojasnila sve o bogatstvu koje ima, a koje je, prema njezinu mišljenju, nemjerljivo novcem.

Udovica našeg poznatog pjevača Dine Dvornika, Danijela Dvornik, već nekoliko godina uživa na otoku Braču.

Fotografijama s Brača Danijela redovno ''prkosi'' svojim pratiteljima koji bi voljeli biti na njezinu mjestu, a nedavno je objavila i novu fotografiju na kojoj ispija jutarnju kavu na terasi.

"Malo bure noćas i odmah se bolje spavalo. Prva jutarnja kavica u totalnoj tišini mirisima i bojama učini da i najveće brige ustuknu. Nekoliko čarobnih trenutaka uz kavu iscijele dušu i tijelo i pripreme za novi početak još jednog dana u životu. Bogatstvo je to, nemjerljivo bilo kakvim novcem", napisala je Danijela.

Pozirala je uz mali okrugli stolić u plavoj spavaćici dok je ispijala gutljaj kave, a na ostalim fotografijama pokazala je prekrasno cvijeće ispred kuće i stabla na rivi.

Nedavno je otkrila i da se družila sa svojom majkom, koja je organizirala izlet pa su tako dvije dame obišle Brusnik, Biševo i Komižu, a kako je to sve izgledalo, podijelila je sa svojim pratiteljima.

Svojom kućom u Sutivanu nekoliko se puta pohvalila, a otkrila je i kako ju je uređivala.

"Kompletna adaptacija, što znači sve kompletno, od krova, stolarije i instalacija namještaja, sanitarija, terase, podova, grijanja, klime otprilike cca. 350.000 kn. Uvijek se držim one 'nisam bogata da kupujem jeftine stvari'. Ja starim i htjela sam da mi kuća bude funkcionalna i jednostavna za održavanje i da sve to izdrži što je više i duže moguće", ispričala je jednom.

"Neki namještaj sam naslijedila, ali dosta toga sam kupila jer mali prostori traže adekvatna rješenja. Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mjesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala, pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gdje bih radije bila", dodala je.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte baš zanimljivu haljinu zbog koje su Ninu Badrić prozvali boginjom sunca, a tu je i dekolte do pupka: ''Žena za sva vremena!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maja Šuput i Nina Badrić zasjele u krilo jednog od naših najpoželjnijih glumaca: ''Udavile smo ga...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS