kakve ljepotice!

Kad mama zasjeni kćer: Poznati supermodel i dalje mami uzdahe gdje god se pojavi, a ima i dostojnu nasljednicu!

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber zablistale su na dodjeli nagrada InStyle Awards, na kojoj su se pojavile u glamuroznim haljinama sa šljokicama.

Legendarna manekenka Cindy Crawford (55) proslavila se u devedesetima kao jedna od originalnih supermodela, no i danas mami uzdahe gdje god se pojavi.

Njezinim manekenskim stopama krenula je i kći Kaia Geber (20), koja je slika i prilika svoje prekrasne mame, a kada se negdje zajedno pojave, prava su atrakcija.

Tako su na dodjeli nagrada InStyle Awards ukrale svu pozornost u usklađenim glamuroznim haljinama sa šljokicama, u kojima su istaknule i svoje vitke figure, a svima su pokazale i kako se pozira pred kamerama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy je kći dobila sa suprugom Randeom, s kojim je u braku od 1998. godine, a skupa imaju i 22-godišnjeg sina Presleya, koji se također bavi manekenstvom.

Kaia je krenula i u osvajanje Hollywooda, pa je tako dosad već ostvarila nekoliko zapaženih filmskih i televizijskih uloga, a u seriji "American Horror Story: Death Valley" se skinula do kraja te je snimila i vruće scene seksa.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Posrnulu glumicu mnogi nisu prepoznali na novim fotkama, nekad je bila omiljena slatkica, no nije se znala nositi sa slavom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS