Veselje u kući

Chrissy Teigen pokazala je kćerkicu i otkrila njezino ime: "Svi smo presretni, a tata još lije suze radosnice"

Chrissy Teigen i John Legend Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon što se John Legend pohvalio sretnom vijesti da je postao otac, sada je Chrissy Teigen pokazala djevojčicu i otkrila njezino ime.

Slavna manekenka Chrissy Teigen i suprug John Legend prije tjedan dana dobili su treće dijete, a on se tom vijesti pohvalio na svom privatnom koncertu.

Sada je Chrissy na Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju novorođene djevojčice sa starijom sestrom Lunom Simone i bratom Milesom Theodorom, a u opisu je otkrila i cjelokupne dojmove, te ime djeteta.

"Ona je ovdje! Esti Maxine Stephens - kuća je užurbana i naša obitelj ne može biti sretnija. Tata svake noći roni suze radosnice kad vidi Lunu i Milesa prepune ljubavi, a ja sam naučila da ti još uvijek trebaju pelene nakon carskog reza. Svi smo presretni", napisala je manekenka.

''Hvala vam svima na ljubavi i dobrim željama, osjetili smo to'', dodala je uz emotikone srca.

Prva joj je komentar uputila majka slavnih Kardashianki, Kris Jenner koja joj je poručila: "Jedva ju čekamo upoznati".

Ostali pratitelji u komentarima su slali čestitke i lijepe želje.

Podsjetimo, Chrissy Teigen i John Legend zaljubili su se tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Manekenka je 2020. godine pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka dijete, doživjela je spontani pobačaj.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS