nije bio dobre volje

Charles Pearce plijenio je pozornost na novom ročištu brakorazvodne parnice, u društvu odvjetnice stigao je vidno neraspoložen

Charles Pearce - 2 Dusko Marusic/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Charles Pearce snimljen je na Općinskom sudu gdje je održano ročište brakorazvodne parnice od Elle Dvornik, a on je tamo stigao vidno neraspoložen.

Influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce u kolovozu 2023. godine otkrili su da se razvode, nakon višemjesečnih šuškanja.

Par se zadnjih mjeseci susreće u pratnji odvjetnika na Općinskom sudu u Puli zbog brakorazvodne parnice, a suđenje je zatvoreno za javnost. 

Sada je ponovo na Općinskom sudu održano ročište na koje je uskoro bivši suprug kćeri kultnog Dine Dvornika stigao vidno neraspoložen.

Charles je plijenio pozornost u elegantnom bež sakou i tamnoplavoj košulji usklađenoj s bijelim hlačama i mokasinkama te sunčanim naočalama.

Uskoro bivši par se pokušava usuglasiti oko imovine, ali i skrbništva nad djecom.

Podsjećamo, u srpnju 2023. se doznalo da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, koji mu je, izgleda, i pripao.

Britanski poduzetnik dobio je presudom polovicu kuće, a na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja, piše 24 sata.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, a Ella je tada bila upisana kao jedina vlasnica.

''Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija'', izjavila je Ella prije tri godine za IN magazin.

Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a zajedno su dobili dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Ova žena oličenje je ženstvenosti, a prirodne obline i nesavršenosti pristaju joj jednostavno - savršeno!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Luksuzne megajahte milijardera i osnivača WhatsAppa danima su usidrene pored Dubrovnika, jedna od njih ima i heliodrom!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna za nastup na Špancirfestu najavio slatko iznenađenje: ''Trema je malo veća...''

Povezana vijest Clubzone Vesna Pisarović najavila koncert u Splitu: ''Ovaj nastup je kruna moje karijere!''

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica pozirala s glazbenikom za kojeg se i danas šuška da su bili zajedno: ''Bilo je divno odrasti s tobom!''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna komentirao je svoju objavu kojom je uplašio fanove: ''Mislio sam da će biti jasno...''

Povezana vijest Celebrity Severina sljedeći nastup ima u Makedoniji, oglasio se gradonačelnik: ''Mi ćemo se kao dobri domaćini potruditi da osjeti gostoprimstvo''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS