kakva linija!

Zbog ovih prizora na plaži jasno je zašto su svi gledali samo nju, ali jedan dio tijela i paparazzima je bio glavni fokus

Chantel Jeffries - 12 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Chantel Jeffries pokazala je zavidnu liniju na plaži u Miamiju, a kada je izašla iz mora sve su oči bile uprte u nju.

Američka manekenka Chantel Jeffries uživala je u društvu prijateljica na jednoj od plaža Miamija i pritom pokazala svoju prezgodnu figuru u minijaturnom zelenom badiću sa žutim detaljima.

Sve oči bile su uprte u nju dok je izlazila iz mora u tanga-bikiniju, koji je istaknuo stražnjicu za koju mnogi govore da je to njezin najjači adut.

Kasnije se na ležaljci sunčala s prijateljicama, a prizore koje su uhvatili paparazzi pogledajte u našoj galeriji.

Inače, 2017. godine Chantel je javnosti potvrdila da je operirala grudi, a kao razlog je navela česte varijacije u svojim kilogramima. U svojem vlogu na YouTubeu Chantel je izjavila da često gubi i dobiva kilograme, a skupa s kilogramima nestaju i njezine grudi, a ona želi da joj grudi stalno budu iste veličine.

Kaže kako je imala 58 kilograma, a onda naglo smršavjela na 45, što je promijenilo i izgled njezinih grudi i stoga se odlučila na plastičnu operaciju.

''To je prilično velika razlika, pogotovo kada ste visoki 166 centimetara kao ja'', rekla je.

"Nema ničeg lošeg u veličini B – mislim da je super, čak i za moj tip tijela. Ali kada prijeđete s D na B i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utječe na vaše grudi – čini ih ispuhanijima, opuštenijima, pojave se strije, tako da to jednostavno nije bilo najbolji izgled", zaključila je.

Chantel je 2022. godine bila uhvaćena s DJ-em Diplom, a poznata je kao bivša djevojka pjevača Justina Biebera i otada zapravo živi pod povećalom javnosti. Posao joj je bio glavna preokupacija nakon što je prekinula vezu s Andrewom Taggartom iz grupe The Chainsmokers, s kojim je bila više od godinu dana i isprva su naveli kako je prekid bio sporazuman, ali čini se da ipak nije bilo tako.

Naime, Andrew je bio uhvaćen u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom su se zagrlili i poljubili, što su također snimili paparazzi. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ella Dvornik ima novog dečka? Objavila je misterioznu fotku gdje ga drži za ruku, a u pitanju je muškarac iz susjedne države!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ako ste mislili da vas Nives Celzijus više ne može iznenaditi, pogledajte ovaj video pa procijenite sami: "Zavrtjelo mi se..."

Povezana vijest Celebrity Preminuo je bosanskohercegovački glazbenik, tužnu vijest potvrdile su njegove kolege: "Ostavio je veliki trag..."

Povezana vijest Celebrity Edin Džeko i njegova lijepa supruga užarili su Instagram zajedničkom fotkom, a evo i gdje su se uputili na odmor!

Povezana vijest Celebrity Sandra Bagarić oduševila je prirodnom ljepotom u 50. godini, njezine fotke s odmora govore više od bilo koje riječi!

Povezana vijest Celebrity Rakitić se pohvalio obiteljskom idilom s jahte, a javio mu se naš bivši Vatreni koji godinama ne igra zbog bolesti

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS