IMA 52 GODINE

Kultna serija 90-ih spasila ju je iz Playboyeve vile, a danas živi na staroj slavi, evo kako izgleda!

Carmen Electra Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Carmen Electra slavu je stekla u ''Spasilačkoj službi'', a iako ima 52 godine za njom se i dalje svi okreću.

Nekadašnji seks-simbol Carmen Electra i dalje svojim izgledom mami poglede gdje god dođe. Nedavno je bila na zabavi koju je organizirala Katy Perry povodom izdavanja novog albuma, a obožavatelji kažu da Carmen nije niti dana ostarjela.

Carmen koja ima 52 godine svojom modnom kombinacijom ukrala je show u Hollywoodu. Nosila je crvenu, svilenu, kratku haljinu ispod koje je odjenula mrežasti kombinezon.

Ikona ''Spasilačke službe'' na licu je imala jarku šminku, a kosu je stavila u rep.

Carmen je uvijek bila jedna od najseksepilnijih žena Hollywooda, a i u šestom desetljeću glumica izgleda fantastično. Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Nedavno su je snimili i paparazzi, a fotografije su zabrinula brojne obožavatelje. Više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Carmen je dobila svoju legendarnu ulogu u ''Spasilačkoj službi'' kao seksi spasiteljica Lani McKenzie 1997., a to joj je pomoglo da postane seks-simbol. Zvijezda je napustila seriju nakon jedne sezone zbog užurbanog rasporeda i majčine bolesti. Kasnije se vratila za film ponovnog okupljanja, ''Spasilačka služba: Vjenčanje na Havajima'' 2003. godine.

Slavna ljepotica plijenila je pozornost i svojim burnim ljubavnim životom. Njezin najpoznatiji bivši košarkaška je legenda Dennis Rodman, s kojim je bila u braku punih devet dana, 1998. godine. Zatim se 2003. godine udala za gitarista Davea Navarra, a vjenčanje su ovjekovječili i u MTV-jevoj reality emisiji. Taj brak potrajao je tri godine, a supružnici su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima. U travnju 2008. godine njezini su glasnogovornici potvrdili da je zaručena za Roba Pattersona, člana metal benda Otep. Zajedno su bili nekoliko godina, no 2012. su se razišli. O njezinu ljubavnom životu danas se ne zna ništa pa se pretpostavlja da je slobodna.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Evo tko je supruga omiljenog Faruka! Vjenčali su se vrlo mladi, a zauvijek će pamtiti i mjesto na kojem su se upoznali

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša predivna voditeljica objavila je rijetku fotku u badiću, pohvale ne prestaju stizati: ''Najljepša si u zemlji!''

Povezana vijest Nekad i sad Najnovija snimka seks-simbola 90-ih ozbiljno je zabrinula sve koji su je vidjeli, što se to događa s ljepoticom koju svi znaju zbog crvenog kupaćeg kostima?

Povezana vijest Nekad i sad Od striptizete do seks-simbola: Crveni badić osigurao joj je zvjezdani status, a s 50 godina još mami uzdahe

Povezana vijest Celebrity Ovoj je ženi 49 godina, a izgleda kao da se uopće nije promijenila od dana najveće slave kad je također paradirala u badićima!

Povezana vijest Nekad i sad Scene u kojima trči u crvenom badiću mnogima su se urezale u pamćenje, a teško ćete zaboraviti i njezinu novu snimku u sićušnom bikiniju

Povezana vijest Nekad i sad Zvijezde "Baywatcha" nekad su plijenile pažnju milijuna fanova, a njihovi životi danas neka su potpuno druga priča!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS