Uvijek svoja!

Ismijavali su je zbog raskošnih oblina, no evo kako je ova ljepotica začepila usta svim hejterima!

Camila Cabello Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Camila Cabello bila je jedna od glavnih zvijezda ovogodišnje dodjele Grammyja u Los Angelesu.

Pjevačica Camila Cabello oduzela je dah svima koji su je sreli na crvenom tepihu dodjele Grammy u Los Angelesu, na kojem se pojavila u jednom od svojih provokativnih izdanja.

25-godišnja pjevačica odjenula je haljinu koja se sastojala od bijelog grudnjaka s perlicama u kombinaciji sa suknjom visokog struka s prorezom.

Bilo je to jedno od Camilinih odvažnijih izdanja u posljednje vrijeme, no poznata je po tome da inače bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu.

Njezine ohrabrujuće izjave kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbuščića motivirale su i ohrabrile brojne žene i dale im dodatnu dozu samopouzdanja.

Zbog toga se nekoliko puta našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je onda svima. "Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", izjavila je Camila, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity U njezin brak sa 17 godina mlađim mužem svi su sumnjali, no njezina najnovija izjava dokaz je da je njihova ljubav jača no ikad

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS