''Baš je lijepa!''

Boris Rogoznica pokazao s kim uživa u rodnom Sukošanu, sretan je što mu je stigla: "Ona i ja"

Boris Rogoznica sa sestrom Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Boris Rogoznica pozirao je na sukošanskoj rivi u društvu jedne od najvažnijih žena u svojem životu.

Pjevač Boris Rogoznica provodi ljeto u rodnom Sukošanu kraj Zadra, a sada je pokazao i s kim ondje uživa.

"Ona i ja i aperola dva", napisao je uz fotografije na kojima sa svojom sestrom Marinom nazdravlja na rivi.

"Što vam je seka lijepa žena", "Baš ti je lijepa seka", komentirali su Borisovi pratitelji, no ni on nije ostao uskraćen za komplimente, pa mu je tako jedna pratiteljica uz zaljubljeni smajlić poručila: "I gospodin je atraktivan!"

Marina inače sa svojom obitelji već nekoliko godina živi u Oslu, gdje radi kao profesorica stranih jezika, a usto je i model za snimanje reklama.

"Morala sam iskoristiti sve adute kako bih nadoknadila manjak znanja jezika. Srećom, kovrčava crvena kosa, zelene oči i mediteranska energija ovdje su toliko egzotični da sam brzo primijećena kao lice za reklame", ispričala je jednom prilikom za Story.

Brat i sestra dosta su vezani i Boris je često posjećuje u Norveškoj, a ona svako ljeto dolazi u Sukošan.

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Lidija Bačić opet provocira, a obožavatelji uživaju u savršenom pogledu: "Oh, Lile..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nini Badrić nitko se ne može nadiviti u ovoj haljini, oborila je s nogu i jednu od naših najljepših misica!

Povezana vijest Nekad i sad Pamtimo je kao Rosu Salvaje iz sapunice koju su Hrvati obožavali, a evo kako izgleda nakon brojnih estetskih zahvata!

Povezana vijest Celebrity Luka Modrić pohvalio se gdje je izveo suprugu Vanju za rođendan, slavili su u romantičnoj atmosferi!

Povezana vijest Celebrity Muž Blanke Vlašić pokazao je njihov luksuzni stan u Splitu, ne prestaje se hvaliti idiličnim obiteljskim prizorima!

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena ljetuje u Hrvatskoj i obilazi naše otoke, pohvalila se gdje sada uživa sa suprugom!

Povezana vijest Celebrity Preminuo legendarni glumac i komičar Bob Newhart, proslavio se 60-ih, a mlađe generacije pamtit će ga iz Teorije velikog praska

Povezana vijest Celebrity Još jedan nogometaš kupao se na istoj plaži kao Modrić, a ni on nikako nije mogao proći neopaženo!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS