ovo više nije normalno!

Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

Bianca Censori - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Bianca Censori i Kanye West opet su bili u izlasku, a ona je šokirala javnost odabirom odjeće za mjesto na kom su bili.

Reper Kanye West izveo je svoju suprugu Biancu Censori u izlazak, a ona je svojom modnom kombinacijom opet preplavila svjetske medije.

Par je bio u kinu, a ona je za gledanje filma odlučila odjenuti potpuno prozirnu majicu koja je izložila njene gole grudi. Uz to je nosila kratke hlačice, rimljanke te šiltericu, a paparazzi su ih uhvatili dok su iz kina odlazili na stražnji izlaz.

Iako su već svi navikli da ju suprug odijeva u golišave kombinacije, ovih dana stalno šokira pa je tako u restoran došla u bikiniju pa se čudila jer ju snimaju.

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian. Biancu mnogi sažalijevaju jer vjeruju da suprug manipulira njome i iskorištava je kako bi dodatno skrenuo pozornost na sebe.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Goran Višnjić u modu je vratio imidž kojeg na muškarcima danas rijetko viđamo, kako se vama sviđa?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nikad vitkija Minea u badiću pokazala rezultate strogog režima kojeg se drži već dvije godine: ''Vidi je, boginja naša!''

Povezana vijest Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

Povezana vijest Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

Povezana vijest Zanimljivosti Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

Povezana vijest Celebrity Dekoltirana haljina supruge kontroverznog glazbenika mnoge je podsjetila na već dobro poznate prizore, vezani su za njegovu bivšu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS