Imali su lijepi povod

Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Ben Affleck i Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ben Affleck, Jennifer Lopez i Jennifer Garner snimljeni su na školskom mjuziklu, a čini se i kako su se lijepo proveli.

Holivudski glumac Ben Affleck snimljen je u društvu svoje sadašnje supruge Jennifer Lopez i svoje bivše supruge Jennifer Garner, a trojac je imao lijep razlog za zajednički izlazak i još jednom je pokazao kako se svi dobro slažu.

Garner i Affleck ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda, a čini se kako J.Lo protiv toga nema ništa pa su svi zajedno bili na školskom mjuziklu gdje su ih snimili paparazzi. S njima su bili i 14-godišnja Seraphine i 11-godišnji Samuel koje je Ben dobio s bivšom suprugom, kao i 15-godišnja Emme koju je Lopez dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Iz škole su izašli odvojeni tek nekoliko koraka i svi dobro raspoloženi, a pozornost paparazza koji su ih tamo dočekali nije im previše smetala.

Iako su mnogi isprva mislili da bi se Benova sadašnja supruga Jennifer Lopez mogla naljutiti zbog njegova odnosa bivšom suprugom, ali i nedavnih fotografija na kojima se grle, za to nema razloga jer se njih dvoje sastaju kako bi zajedno djecu odvezli i dovezli iz škole.

Povezana vijest Zanimljivosti Izvori bliski Lopez i Afflecku boje se da će im se dogoditi ono najgore, a njegov zadnji potez ide tome u prilog: "Obit će joj se to o glavu"

Affleck i Garner su bili u braku od 2005. do 2018. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima. Nakon razvoda on je ljubio kolegicu Anu de Armas, a onda je obnovio ljubav s Jennifer Lopez.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Evo zašto se jedna šala o Jeleni Rozgi širi društvenim mrežama, a i ona ju je sama podijelila!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS