Došla ogrnuta zastavom

Evo kako je zlatna Barbara Matić dočekana u Imotskom! S pozornice je svima poručila: ''Ovo se ne može opisati riječima...''

Barbara Matić - 4 Zvonimir Barisin/Pixsell 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Naša zlatna olimpijka Barbara Matić bila je na koncertu u Imotskom, a na bini je otkrila što joj je Marko Perković Thompson poručio.

Na sinoćnjem legendarnom koncertu u Imotskom bila je i naša zlatna olimpijka Barbara Matić.

Naša džudašica popela se na pozornicu tijekom koncerta, a ogrnuta hrvatskom zastavom mahala je publici u kojoj je bilo više od 25 tisuća ljudi. Svi su joj u jednom trenu krenuli skandirati ''Zovi, samo zovi''.

''Dobra večer, Imotski, hvala na ovom veličanstvenom pozdravu! Ostvarila sam najveći san jednog sportaša, zlatna medalja s Olimpijskih igara, nastupati za Hrvatsku poseban je osjećaj. Pokazali smo da smo mala zemlja s velikim snovima. Hvala na podršci svih ovih dana. Voli vas Barbara'', poručila je zlatna olimpijka s pozornice.

''Čast mi je što su me tri velikana hrvatske glazbe pozvala na koncert, uvijek slušam njihove pjesme, pogotovo kada sam na turnirima u inozemstvu, kada je nostalgija za domom. Popeti se na pozornicu i da te pozdravi 20 tisuća ljudi osjećaj je koji se ne može opisati riječima'', dodala je.

Kazala je kako joj je Thompson čestitao na osvajanju medalje te da je sve učinila ponosnima, prenosi Dalmatinski portal. A zajedno su se i fotografirali te njihovu zajedničku fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako naša Donna Vekić uživa s osvojenom medaljom: ''Ne puštam te neko vrijeme!''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 inMagazin Slavodobitnik sinjske Alke dobio obećanje supruge koje je odjeknulo Hrvatskom: ''Rekla sam mu, bit će svega!''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda Barbara Matić kada nije na sportskom terenu: Iznenadit će vas što je njezina druga ljubav, a ove su fotke dokaz da je i prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte emotivan susret zlatne Barbare Matić i njene mlađe sestre, također je džudašica, a izgledom uopće na nalikuju!

Povezana vijest Celebrity Tko je ukrao srce našoj zlatnoj olimpijki? U vezi su već šest godina, a nikada ne biste pogodili čime ju je osvojio!

Povezana vijest Celebrity Na koncertu u Imotskom uhvaćen je i izbornik Dalić, oduševljeni fanovi oblijetali su ga za fotografiju!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS