sve je javno objavio

Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Baka Prase Bogdan Ilić/Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Baka Prase požalio se pratiteljima da je opljačkan na Pagu, a šteta je u vrijednosti od 250 tisuća eura.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, možda je i najpoznatiji youtuber na Balkanu, a on se osim novcem često hvali skupocjenim stvarima koje posjeduje.

Ovih dana boravio je na Pagu kako bi snimio spot s popularnim srpskim izvođačem Voyageom, a pratiteljima se požalio kako je ondje opljačkan.

"Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i novac koji sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura", napisao je Baka Prase.

"Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca", dodao je.

Obećao je i nagradu za one koji bi ponudili bilo kakve točne informacije.

"Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon uhićenja i povratka satova", napisao je.

Podsjećamo, youtuber je upravo zbog novca i napretka karijere nedavno prekinuo vezu s influencericom Anjom Blagojević, a više o tome pročitajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o prekidu veze srpskog youtubera: On je otkrio razlog kraja ljubavi, a oglasila se i sad već bivša djevojka!

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber izmislio da je bankrotirao? Navodno se zna i koji je razlog ovog njegovog bizarnog poteza!

Povezana vijest Celebrity Srpski youtuber pohvalio se novim stanom od 300 kvadrata, nova raskoš posebno je oduševila njegovu djevojku!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ida Prester sa suprugom se vratila s putovanja pa otkrila koja je njihova tajna sretnog braka: "Roditeljski sastanak da ne bi bio rastanak..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Razne grimase princa Williama uoči utakmice nasmijale su gledatelje, odmah je bilo jasno na koga je njegov sin Louis!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS