"Jedan od posebnih trenutaka..."

Ovako je Baby Lasagna zahvalio fanovima koji su usprkos kiši došli na koncert: "Skakali ste po lokvama, plesali i pjevali..."

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna izrazio je zahvalnost obožavateljima koji si unatoč kiši uživali na njegovom koncertu na zagrebačkoj Šalati.

Koncert Baby Lasagne na zagrebačkoj Šalati premašio je sva očekivanja, a ni kiša nije spriječila okupljene obožavatelje da se rasplešu na hladnoći.

Povodom toga se naš drugoplasirani izvođač na Eurosongu oglasio na Instagramu.

"Kiša 0 - Zagreb 1. Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste usprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo. 
Hvala vam lipi moji", napisao je Lasagna u opisu objavljenih nevjerojatnih prizora s koncerta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Na koncertu pred više tisuća gledatelja Baby Lasagna izveo je pjesme poput najnovije "Biggie Boom Boom", "and I", "IG Boy", "Don't hate yourself, but don't love yourself too much" i sada već kultna "Rim Tim Tagi Dim". Uzavrelu atmosferu na hladnoj Šalati ugrijala je i slavna "meow back" koreografija, s kojom je Baby Lasagna osvojio televoting na Eurosongu 2024. u Malmöu.

Fanovi iz Hrvatske i svijeta došli su u Zagreb s brojnim transparentima podrške, a bili su i oni posvećeni njegovu mačku Stipi, koji je nedavno uginuo.

Prije dolaska Baby Lasagne na pozornicu publiku pod kabanicama grijali su bend Freaktion iz Pule i ovogodišnja srpska eurovizijska predstavnica Teya Dora.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Nekad i sad Svi su primijetili da je nešto drugačije na Taylor Swift: ''Prvi put sam pomislio da je seksi!''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Oduvijek je znamo kao punašnu glumicu, a drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica!

Povezana vijest Preporuke Emily u Parizu napokon je postala serija koja je bar malo uzbudljiva, je li Rim krivac za to?

Povezana vijest Celebrity Baš dugo nismo vidjeli našeg glumca koji je svoju sreću pronašao s 32 godine mlađom glumicom

Povezana vijest Celebrity Novi skandal na pomolu? Priznao da je dobio dijete s ljubavnicom, sad ga povezuju s pornozvijezdom

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagnu ovaj transparent s koncerta na Šalati posebno je ganuo, svaka čast maštovitim fanovima!

Povezana vijest Celebrity Lasagna opravdao očekivanja: Fanovi u kabanicama uživali u spektaklu koji im je priuštio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS