uhvaćeni!

Lasagna u malo drugačijem izlasku sa zaručnicom, detalj koji je sve osvojio na ovim prizorima i vas će oduševiti!

Baby Lasagna, Elizabeta Ružić Srecko Niketic/Pixsell 1/41 >> Pogledaj i ovo +30 Galerija

Baby Lasagna snimljen je na tribinama utakmice imeđu Istre i Gorice, s njim je bila zaručnica Elizabeta Ružić.

Predstavnik Hrvatske na Eurosongu ove godine i njegova zaručnica Elizabeta Ružić, dio vikenda proveli su na utakmici između NK Gorice i NK Istre na pulskom stadionu Aldo Drosina. Njihovo praćenje utakmice zabilježili su fotografi, a bilo je očito da par uživa u vremenu koje provode zajedno.

Razgovarali su s okupljenim navijačima, ali ono što je posebno sve osvojilo jest heklani tabletić koji je Baby Lasagna prebacio preko svog stolca kao navijački rekvizit.

U jednom trenutku Lasagna se spustio na teren, a NK Istra za njega je imala i poklon. Darovali su mu dres s njegovim imenom, a kako izgleda pogledajte u galeriji.

Otkako je nastupio na Eurosongu, Baby Lasagna niže uspjeh za uspjehom, pred njim je turneja, a ovih je dana njegov spot za ''Rim Tim Tagi Dim'' skupio je 10 milijuna pregleda na YouTubeu u samo pet mjeseci.

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity Ed Sheeran u Zagrebu je napravio spektakl za pamćenje, pogledajte veliku galeriju s događaja o kojem će se još dugo pričati!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

Povezana vijest Celebrity Ni u 51. godini ne libi se skinuti pred kamerama, objavila je snimku za koju je zaplivala u toplesu!

Povezana vijest Celebrity Ed Sheeran pojavio se u majici s natpisom Zagreb: ''Želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa!''

Povezana vijest Celebrity Ovo je tajna linije Jelene i Novaka Đokovića: Na njihovom meniju nema čak dva sastojka!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković, samozatajna crnka velika je podrška Novaku!

Povezana vijest Celebrity Šuput na putu za novu gažu srela našu glazbenu legendu: ''Jutarnja kavica na trajektu!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS