Pjevat će još jedanput!

Baby Lasagna održao rasprodan koncert u Beogradu, oglasio se nakon svirke: "Jedna od najglasnijih publika ikad, nisam sebe čuo!"

Baby Lasagna F.S./ATAImages/PIXSELL 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna trenutno boravi u Beogradu kako bi održao dva koncerta, a netom prije prvog nastupa, podijelio je što su mu poručili članovi njegovog tima.

Baby Lasagna se nalazi u Beogradu, gdje je sinoć održao jedan od dva koncerta u tamošnjem Domu omladine.

Prvi koncert bio je rasprodan do zadnjeg mjesta, a kao i na Šalati, atmosfera je bila zadivljujuća. Prije samog nastupa, 29-godišnji pjevač podijelio je jednu anegdotu.

"Znači svi oko mene rade, ja sam pokušao pomoći, ali svi su mi rekli da se gubim jer odmažem tako da se osjećam korisno evo da najavim koncert još jednom", nasmijao je sve Baby Lasagna.

Nakon koncerta, zadihani Purišić se javio odmah pri silaska s pozornice, zahvalivši se publici: "Bila je jedna od najglasnijih publika ikad, morao sam držati in-ear jer nisam sebe čuo."

Baby Lasagna uskoro dobiva kazališnu predstavu, a ulaznice su već planule. Više pročitajte OVDJE.

Tri koncerta pod kišom na Šalati su ostavile traga na Babyju Lasagni, zbog čega je morao otkazati nastup u Španjolskoj. Više o tome se prisjetite OVDJE.

Baby Lasagna je otkrio koji nadimak je čuo za Beograd. Više pročitajte OVDJE.

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ismijavali su je jer nije tipična ljepotica, ali baš ta odluka da bude drugačija, učinila ju je svjetskom zvijezdom!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Zbog uskih kupaćih hlačica, brat Travisa Kelcea postao hit na internetu: "Opasno je nositi oružje poput... ovoga!"

Prija i Filip ispijali pivo iz velikih krigli, ali dekolte pjevačice ipak je bio u prvom planu!

Sin Michaela Jacksona napokon je objasnio zašto im je otac stavljao maske na lice kad bi izašli na ulicu

  Povezana vijest Celebrity Maja Šuput o sinu koji je zvijezda društvenih mreža: ''Nevjerojatno je kako spaja i ljude koji ga ne poznaju, ima karizmu!''

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles oglasio se nakon smrti velike glumačke zvijezde: "S najljepšim divljenjem njezinim izvrsnim nastupima..."

Sin pokojnog Branka Cikatića nastavio je ono čega se njegov otac uvijek bojao: ''Nikad mi nije dao da idem u dvoranu...''

Jeste li znali za mlađeg brata Željka Joksimovića? Jako mu sliči, ali vodi tešku bitku sa zdravljem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS