oduševio publiku!

Lasagna priredio spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, pjevao nove pjesme, a nosio je i zanimljiv outfit!

Baby Lasagna na Špancirfestu - 8 Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna u Varaždinu je doveo atmosferu do usijanja, a pred publikom je izveo i nove pjesme.

U utorak se u Varaždinu na petom danu Špancirfesta održao koncert Baby Lasagne.

Pjevač je svojim nastupom napravio pravi spektakl, a mnogobrojna publika je s njim uglas pjevala, a naravno, bili su najglasniji kada je izveo hit "Rim Tim Tagi Dim".

Pred varaždinskom publikom otpjevao i je i nove pjesme, a fotografije s koncerta pogledajte u našoj galeriji.

Umjesto prepoznatljive čipke, nosio je zanimljive crne hlače i košulju sa smeđim remenjem.

Podsjećamo, 30. kolovoza izlazi Lasagnina nova pjesma "Biggie Boom Boom", a pjevač je objavio i pomalo jezive scene s pota.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kultna serija 90-ih spasila ju je iz Playboyeve vile, a danas živi na staroj slavi, evo kako izgleda!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Baby Lasagna podijelio s pratiteljima djelić pomalo jezivih scena iz novog spota: "Ono kad umreš, a nikoga nije briga..."

Povezana vijest Celebrity Razlika od 26 godina nikad im nije smetala, a usred sudske drame zbog ubojstva rodilo im se šesto dijete!

Povezana vijest Celebrity Slavni šarmer i njegova 30 godina mlađa djevojka objavili su vruće fotke: Ona je pozirala i bez grudnjaka, a za to su imali poseban povod!

Povezana vijest Celebrity Poznata plavuša viđena je u prisnim trenucima s mužem, a nedavno je sve iznenadila vijest kako je u 52. godini dobila dijete

Povezana vijest inMagazin Upoznajte Škota koji je branio Hrvatsku, za rat je saznao u novinama, a već je drugo jutro bio u vlaku: ''Nikad neću to požaliti...''

Povezana vijest Celebrity Tarik i Lejla pohvalili su se prvim zajedničkim poslovnim uspjehom, a njezina očaravajuća haljina ukrala je svu pažnju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS