izrazio suosjećanje

Baby Lasagna zbog katastrofe u BiH otkazao tamošnje koncerte, odao počast žrtvama: ''Naše misli su s vama...''

Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Zbog strašnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, Baby Lasagna i Saša Matić otkazali su koncerte koji su trebali biti održani u susjednoj državi.

Baby Lasagna na svojim se društvenim mrežama osvrnuo na smrtonosne poplave koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu te je u znaku solidarnosti otkzao koncert u sarajevskom Domu mladih.

"Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom", napisao je pa dodao:

"Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će nam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. Do tada naše misli su sa svima vama."

Osim Lasagne, otkazan je i koncert Saše Matića koji se trebao održati na gradskom Trgu u Banja Luci.

"Dragi prijatelji, suosjećam s mojim susjedima u BiH i neizmjerno mi je žao zbog situacije koja ih je zadesila... Večerašnji koncert koji je bio zakazan u Banja Luci na gradskom trgu je otkazan i u mislima sam sa svima koji prolaze kroz ovu tešku situaciju... Molim se za sve", poručio je putem društvenih mreža Saša Matić.

Brojne poznate osobe uputile su apel za pomoć u Bosni i Hercegovini, a više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, poplave biblijskih razmjera, kako ih neki nazivaju, pogodile su dijelove BiH. Ima poginulih, deseci ljudi su nestali u bujicama koje su nosile cijele kuće, ceste i izazivale odrone. Najviše su pogođene općine Jablanica i Kiseljak.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Sjećate se voljenog Raymonda? Lani je imao velikih zdravstvenih problema, a 20 godina od uloge teško ga je prepoznati

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Beckhamovi planiraju kupiti luksuzno imanje u Miamiju, cijena je za njih prava ''sitnica'', pogledajte tu raskoš!

Meri Cetinić prisjetila se pokojne kćeri, njene riječi rasplakale su pratitelje: ''Anđele moj, ljubavi i ljepoto...''

Proslavila se erotskim scenama u hit-filmu, a protiv golišavih scena ništa nema ni njezin dečko, s kojim ima vrlo zbunjujući odnos

Katie Holmes ponosno je pokazala ono za što se smatra da bi žene s godinama trebale skrivati

Povezana vijest Celebrity Predsjednik Milanović rijetko se hvali ovakvim stvarima, ali sad je napravio iznimku: ''Čestitam na...''

Povezana vijest Celebrity Hana Hadžiavdagić ljutita nakon kataklizme u BiH: ''Jadni narod ostao je u mukama, a ja nisam mogla više pomoći''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS