''molim vas...''

Teniska senzacija oglasila se nakon iznenadne smrti partnera koji je imao samo 42 godine: ''Nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno''

Arina Sabaljenka Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Bjeloruska tenisačica Arina Sabaljenka oglasila se prvi put nakon tragične smrti svoga bivšeg dečka Konstantina Kolcova.

Ovih dana teniski svijet potresla je tragična vijest o smrti Konstantina Kolcova, 42-godišnjeg hokejaša koji je ljubio drugu tenisačicu svijeta, Bjeloruskinju Arinu Sabaljenku.

Povezana vijest Tenis Dečko Arine Sabaljenke ipak je tragično preminuo, ona će zaigrati samo tri dana nakon njegove smrti

Kolcov i Sabaljenka vezu su raskinuli nedugo prije njegove smrti, reklo je nekoliko izvora za Telegraph, ali ostali su u dobrim odnosima te je tenisačicu njegova smrt izuzetno pogodila.

Nakon svega i ona sama oglasila se na društvenim mrežama.

"Konstantinova smrt nezamisliva je tragedija. Iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas, poštujte moju i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku", napisala je Sabaljenka na Instagramu.

Iako su prve informacije donijele vijest kako je 42-godišnji Kolcov preminuo zbog krvnog ugruška, policija u Miamiju otkrila je da se ipak radi o vjerojatnom suicidu.

Naime, Kolcov je pao s balkona hotelske sobe, a istraga zasad nije pokazala nikakve znakove potencijalnog nasilja.

Unatoč teškim trenucima 25-godišnja Sabaljenka ovaj će tjedan nastupati na turniru u Miamiju, iako se očekivalo njezino povlačenje s turnira. Posljednje informacije Tennis Channela govorile kako Sabaljenka neće održavati konferencije ni davati izjave za medije.

U ponedjeljak je viđena kako trenira na terenima samo nekoliko sati nakon događaja, a čini se da joj je to bio način da se pomiri s teškim saznanjem.

Sabaljenka će prvi meč u Miamiju igrati u petak protiv najbolje prijateljice Paule Badose, 72. igračice svijeta, koja ju je tješila nakon Kolcovljeve smrti.

"Ne znam što reći. Arina i ja smo tako bliske i znam što prolazi jer smo razgovarale odmah nakon tragedije. Ne znam što reći... Arina je jaka žena i uvjerena sam da će u ovoj situaciji crpiti snagu iz čega god može. Nadam se da će to biti prava bitka i dobar meč", izjavila je Badosa.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS