prati je više od 1,3 milijuna ljudi

Atraktivna plavuša u tijesnom badiću privlačila poglede kupača na plaži, paparazzi su uhvatili sve kadrove!

Arabella Chi - 8 Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Arabella Chi privlačila je pozornost na Ibizi, gdje je istaknula isklesanu figuru u tijesnom badiću.

Britanska manekenka i zvijezda reality showa Love Island Arabella Chi odmarala se i zabavljala na Ibizi, a paparazzi su je uhvatili dok se šetala plažom u oskudnom kupaćem kostimu. 

Donji dio crvenog bikinija bio je tanga-kroja, a slavna manekenka je sasvim sigurno svojom savršenom figurom privukla brojne poglede kupača na istoj plaži. 

Podsjetimo, Arabella Chi prošlo je ljeto provela partijajući i zabavljajući se s holivudskim miljenikom Leonardom DiCaprijem i njegovim slavnim prijateljima na njegovoj jahti na Ibizi.

Na Instagramu je prati 1,3 milijuna obožavatelja, a njezin profil vrvi fotografijama u badićima u kojima svima oduzima dah. 

Povezana vijest Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

Povezana vijest Celebrity Atraktivna plavuša pokazala obline sa svih strana, pod tušem je priredila show zbog kojeg su svi gledali samo u nju!

Povezana vijest Celebrity Razuzdali su se na luksuznoj jahti: Dečko atraktivne plavuše koja se proslavila u realityju odlučio se na njemu zabavan potez!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Omiljeni holivudski par prvi put pokazao djecu, čak devet godina uspjeli su ih skrivati od javnosti!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Messi progovorio engleski i postao hit na društvenim mrežama: "Je li ovo njegov pravi glas?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS