Pazilo se na svaki detalj!

Možete li vjerovati da je ovaj mišićavi i tetovirani muškarac zapravo naša mlada pjevačica? Pravo iznenađenje uslijedilo je kad je podigla majicu!

Antonia Dora Pleško se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u portorikanskog pjevača i repera Farruka.

Nakon što je oduševila gledatelje kao Miley Cyrus, u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" naša mlada pjevačica Antonia Dora Pleško dobila je zadatak transformirati se u Farruka.

"Farruko je latinoamerički izvođač, ne znam je li pjevač ili reper, ali ajmo reći da je miks oboje. Dolazi iz Portorika", objasnila je Antonia Dora prije nastupa, a otkrila je i što joj ej bilo najteže oko ove transformacije.

"Ovog puta oblačim silikonsko tijelo koje trebam imati cijeli dan dok radimo transformaciju", rekla je.

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

"Malo me hvata nervoza zbog nekih brzih dijelova na španjolskom i transformacije koja će biti teža od drugih, nadam se da će sve biti OK", poručila je pa je otišla u tansformator.

Antonia je izvela Farrukov veliki hit "Pepas", a tijekom njezina nastupa cijeli studio se digao na noge i zaplesao.

"Ja sam napisao pjesmicu", rekao je Goran Navojec, a zatim je i izrecitirao svoju pjesmu: "Ej, Farruko, moje oko, hoćemo li u Maroko da dišemo duboko ili ćemo u Portoriko, gdje ne može nitko? Ej, Farruko, moja muko, na tvoj nastup ja sam puk'o!"

Antonia nije skrivala oduševljenje i otišla je čestitati Goranu. Oduševljena je bila i Minea koja je zamolila Gorana da i njoj napiše pjesmu.

Povezana vijest Celebrity Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

"Digla si cijelu publiku i studio na noge. Zahukala si energiju, postalo nam je vruće, to si ti i ta tvoja luda mladenačka energija. Ti si super", komentirala je Minea.

"Sviđa mi se kako si pristupila ovom zadatku, ja znam da to nije bilo niti malo lako, pogotovo u onom dijelu kada moraš repati na španjolskom. Ti si to jako dobro odradila i imaš od mene jedan veliki pljesak", nahvalio ju je i Mario Roth.

Povezana vijest inMagazin Evo zašto je Antoniju Doru Pleško razveselilo što je Enis Bešlagić u žiriju hit-showa: ''Baš to prije 15 godina...''

Voditelji su zatim komentirali Antonijine bicepse, a zanimalo ih je ima li i trbušnjake, nakon čega je ona podigla majicu i pokazala da ih stvarno ima.

"Bila si zaista ono što ti i jesi, pretalentirana! Ti sve što dobiješ od zadataka sprovedeš do kraja. Svaka čast, fenomenalno i nadam se da će bit takve ocjene", zaključio je Enis Bešlagić.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS