"Samo buljim u njene ruke"

Fotografije Angelininih ruku obilaze internet, zbog ovih prizora fanovi su se jako zabrinuli za nju: ''Nešto nije u redu!''

Angelina Jolie - 5 Afp 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Angelina Jolie na Venecijanskom festivalu privukla je pozornost izgledom svojih ruku, evo zašto su fanovi zabrinuti.

Jedna od najpopularnijih glumica ikad, Angelina Jolie, prošetala je crvenim tepihom u Veneciji povodom tamošnjeg filmskog festivala, a svu pozornost ukrale su njene ruke.

Naime, na glumičinim podlatkicama jako su se isticala vene, a zbog novih fotografija koje možete vidjeti u galeriji mnogi su se zabrinuli i za njeno zdravlje.

"Već dugo ne izgleda zdravo. Izgleda pothranjeno i izgladnjelo", "Nešto nije u redu s njenim rukama i premršava je", "Izgleda kao duh", "Prelijepa je, ali što je s venama", "Jesam li jedini koji gleda vene?", "Samo buljim u njene ruke", neki su od komentara ispod fotografije objavljene na jednoj Instagram stranici.

Angelina je svojom mršavom figurom stalno tema medija, a glumica je već nekoliko puta istaknula i da su je humanitarna putovanja u zemlje Afrike posebno dirnule te je zbog toga promijenila i svoju prehranu. Jedno vrijeme kružile su priče da Angelina preko dana živi na šačici orašastih plodova i sjemenkama.

''Dan bi započela žlicom kokosova ulja ili šakom sjemenki. Nekada bi preskočila ručak ili samo pojela šaku badema ili gumenih bombona. Više voli proteinske shakeove nego konkretan ručak. Za večeru je najčešće birala nemasni odrezak i čašu crnog vina'', rekao je izvor.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Jedinog biološkog sina slavnog para fotografi su snimili nakon dugo vremena: Neodoljivo podsjeća na njih, kome više sliči?

Povezana vijest Celebrity Nova tetovaža iznad grudi Angeline Jolie ima posebno značenje, a svi se pitaju i stoji li iza nje neka skrivena poruka

Povezana vijest Celebrity Bolan udarac za Brada Pitta, njegova i Angelinina biološka kći novim postupkom dala do znanja na čijoj je strani

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS