ajmo, hrvatska!

Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

Andrej Plenković - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Andrej Plenković viđen je u Hamburgu na utakmici Hrvatske i Albanije, dobro raspoložen pozdravljao se s okupljenima.

Premijer Andrej Plenković stigao je na utakmicu Hrvatske i Albanije u Hamburg.

Dobro raspoloženi premijer pozdravljao se s ostalima na tribini, a na utakmicu je došao na poziv predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

Uz Plenkovića su utakmicu pratili i potpredsjednik vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik vlade i ministar obrane Ivan Anušić, ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić i glasnogovornik vlade Marko Milić.

Inače, Plenković je poznat kao veliki sportski fan, a često je gost na utakmicama naših reprezentacija u brojnim sportovima.

Povezana vijest Celebrity Kako su se upoznali premijer Plenković i supruga Ana? Spojila ih je politika, a svoj privatni život od početka su skrivali od javnosti

Povezana vijest Celebrity Poznat je razlog zbog kojeg je supruga Andreja Plenkovića napravila istup i pojavila se u javnosti, premijer je sve sam objasnio

Povezana vijest Celebrity Andrej Plenković prvi put nakon pet godina u javnosti sa suprugom Anom, subotnje jutro posvetio je obitelji

Povezana vijest Celebrity Jole objavio fotografiju s Modrićem, ali prava zvijezda je sin omiljenog pjevača!

Povezana vijest Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mlada pjevačica iz Širokog odgovorila na prozivke zbog hrvatskog dresa: "Ja sam rođena kao Hrvatica!"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS